Live Chat Software by Ariaphone |
اخبار
اسفند ۲۱ |
زمان انتشار و قابلیتهای اندروید 14
ارسال شده توسط روشن ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ ۱۰:۰۱ قبل از ظهر
|
گوگل در حال حاضر روی اندروید ۱۴ کار میکند که بهروزرسانی بزرگ سیستم عامل اندروید برای سال ۲۰۲۳ است.
به گزارش ایتنا از ایسنا، چرخه انتشار سالانه به معنای آن است که همواره امکانات خوبی برای کاربران اندروید در راه است. اندروید ۱۴ در واقع سی و چهارمین نسخه سیستم عامل گوگل است. بعضی از نسخههای اندروید مانند Android ۸.۱ Oreo، نسخههای اعشاری بودند که نام خود را حفظ کردند اما شماره نسخه بالا رفت. اما به استثنای Android ۱۲L، دیگر این اتفاق نمیافتد.
تاریخ انتشار اندروید ۱۴ چه زمانی است؟
اندروید ۱۴ همانند نسخههای قبلی، برنامه زمان بندی شده انتشار را دنبال خواهد کرد. گوگل تاریخهای دقیقی را برای انتشار نسخه جدید سیستم عامل موبایل خود اعلام نکرده است اما میتوان منتظر انتشار در ماههای بعد باشیم:
فوریه: پیش نمایش اول نسخه برنامه نویس اندروید ۱۴
مارس: پیشنمایش دوم نسخه برنامهنویس اندروید ۱۴
آوریل: بتا ۱ اندروید ۱۴
مه: بتا ۲ اندروید ۱۴
ژوئن: بتا ۳ اندروید ۱۴
ژوییه: بتا ۴ اندروید ۱۴
گوگل ماهی که نسخه نهایی عرضه میشود را اعلام نکرده است. با این حال، با نگاه به نسخههای قبلی، میتوانیم به ایدهای در مورد زمان انتشار آن برسیم. بهروزرسانیهای بزرگ نسخه اندروید تقریبا همیشه در ماه اوت، سپتامبر یا اکتبر انجام میشود.
موارد جدید در اندروید ۱۴
در زمان تحریر این گزارش، گوگل مطلب چندانی در مورد تغییرات جلوی چشم مصرف کنندگان در اندروید ۱۴ فاش نکرده است، اما چند حوزه تمرکز و همچنین برخی قابلیتهای در حال پیشرفت وجود دارد که میتوانیم منتظر آنها باشیم.
ارتباطات ماهوارهای
آیفون ۱۴ دارای یک ویژگی ارتباط ماهوارهای اضطراری است که به شما امکان میدهد هنگامی که وای فای یا اتصال داده ندارید، به معنای واقعی کلمه به ماهوارهها متصل شوید. هیروشی لاکهایمر، یکی از اعضای تیم موسس اندروید، تایید کرده است که اندروید در نسخه بعدی یعنی اندروید ۱۴، به همین فناوری مجهز خواهد بود.
جداسازی منوی اشتراک گذاری از بهروزرسانیهای سیستم
"منوی اشتراکگذاری اندروید"، یکی از بخشهای این سیستم عامل است که بیشترین شکایت را به خود اختصاص داده است. این منو زمانی ظاهر میشود که میخواهید چیزی را از یک برنامه به برنامه دیگر یا با افراد خاصی به اشتراک بگذارید. در حال حاضر، بهروزرسانی منوی اشتراکگذاری، به بهروزرسانی کامل سیستم عامل نیاز دارد، اما اندروید ۱۴ ممکن است "منوی اشتراکگذاری اندروید" را به یک ماژول بهروزرسانی مستقل تقسیم کند که به گوگل این امکان را میدهد که آن را بیشتر و راحتتر بهروزرسانی کند.
تطبیق اپلیکیشنها با اندازههای مختلف صفحه نمایش
نخست و مهمتر از همه، گوگل به کار روی عالی ساختن اندروید برای صفحههای نمایش در اندازههای مختلف، ادامه میدهد. این موضوع در دوران گوشیهای تاشو که اندازه صفحه نمایش آنها تغییر میکند، اهمیت پیدا کرده است. گوگل چک لیست، کیفیت برنامههای صفحه بزرگ خود را بهروزرسانی کرد تا به طراحان این امکان را فراهم کند که بتوانند مقیاس برنامههایشان را ببینند. این شرکت همچنین طرحبندیهای جدیدی (لیاوت) را معرفی کرده است.
تنظیمات اولویت منطقهای
اندروید ۱۳، تنظیمات زبان هر برنامه را معرفی کرد و به نظر میرسد اندروید ۱۴ این ایده را به فرمتهای دیگر گسترش داده است. ویژگی جدید تنظیمات منطقهای، به شما امکان میدهد تنظیمات برگزیده را برای قسمت هواشناسی، تقویم و اعداد تنظیم کنید. به این ترتیب، برای مثال، نیازی نیست که برای اپلیکیشن هواشناسی مشخص کنید که فارنهایت را ترجیح میدهید.
پشتیبانی بهتر از صفحه کلید فیزیکی و تاچپد
در مورد اندازه صفحه نمایش، اندروید ۱۴ ممکن است شامل پشتیبانی بهتر برای استفاده از صفحه کلید فیزیکی برای تبلتهای اندرویدی باشد. گوگل در حال آماده سازی افزودن پشتیبانی برای سفارشی کردن کلیدهای اصلاح کننده، از جمله Caps Lock، Ctrl، Alt، Windows و غیره است. همچنین ممکن است گزینههای بیشتری برای نحوه عملکرد حرکات و اسکرول پد لمسی وجود داشته باشد.
توجه به بلوتوار (برنامههای از پیش نصب شده در سیستم عاملها)
بعضی از دستگاههای اندرویدی دارای شمار آزاردهندهای نرمافزارهای از پیش نصب شده هستند که از اپلیکیشنهای اپراتور مخابراتی گرفته تا اپلیکیشنهای بازی را میتواند دربربگیرد.
اندروید ۱۴ ممکن است شامل بخشی در منوی گزینههای طراح (Developer Options) برای حذف برنامههای نصب شده در پسزمینه (Apps Installed in the Background) باشد که نام این ویژگی است. هنوز معلوم نیست که این ویژگی برای اندروید ۱۴ خواهد بود یا ۱۵.
ژست برگشتی پیشگویانه
ژست برگشتی (back gesture) اندروید، بهترین نیست، به خصوص که برنامهها همیشه مشخص نمیکنند که هنگام استفاده از ژست به کجا میروید. برای روشنتر کردن این موضوع، اندروید ۱۴ پیشنمایشی از جایی که هنگام استفاده از ژست به آن میروید را به شما نشان میدهد. همانطور که انگشت خود را از کنار نمایشگر به داخل صفحه حرکت میدهید، نمایی از صفحه قبلی را مشاهده خواهید کرد.
نصب دستی (ساید لودینگ) محدودتر برنامه
ساید لودینگ به فرآیند نصب یک برنامه از خارج از فروشگاه پلی استور گوگل گفته میشود. انجام این کار حتی در تبلتهای ویندوز ۱۱ و آمازون فایر، راحت است اما امنیت اپلیکیشن را نسبت به نصب از یک فروشگاه برنامه کمتر میکند. اندروید ۱۴ به اپلیکیشنهایی که اندروید ۶ یا نسخه پایینتر آن را هدف قرار میدهند، اجازه نمیدهد خارج از پلی استور نصب شوند.
سوئیچ خودکار دو سیم کارت
در حال حاضر استفاده از دو سیم کارت در گوشی کمی دشوار است. اگر سیمکارت اصلی آنتن خوبی نداشته باشد، باید بهصورت دستی سیمکارتها را تغییر دهید. یک گزینه جدید در تنظیمات سیم کارت، حل این مشکل را مد نظر دارد. کاربران میتوانند "تغییر خودکار دادههای تلفن همراه" (Switch Mobile Data Automatically) را فعال کنند و اندروید سعی میکند به طور خودکار، بین سیمکارتها بر اساس پوشش آنتن شبکه موبایل سوئیچ کند. چند سالی است میشود آیفونها این ویژگی را دارند.
شبیه سازی (Cloning) اپلیکیشن
در گذشته برای شبیه سازی اپلیکیشنها، به یک برنامه شخص ثالث یا گوشی سامسونگ نیاز داشتید. با اندروید ۱۴ ممکن است این ویژگی، به طور رسمی به اندروید بیاید. منوی جدید Cloned Apps در بخش (Apps) وجود دارد. همه اپلیکیشنها، برای شبیه سازی در دسترس نخواهند بود، زیرا طراحان و سازندگان میتوانند عدم استفاده از این ویژگی را انتخاب کنند.
از گوشی اندرویدی خود به عنوان وبکم استفاده کنید
اپل سال گذشته امکان استفاده از آیفونها به عنوان وبکم را فراهم کرد. اکنون گوگل به دنبال افزودن این قابلیت به دستگاههای اندرویدی است. پروژه مذکور، رو به پیشرفت است و به کاربران این امکان را میدهد که یک دستگاه اندرویدی را به عنوان وبکم USB Video Class (UVC) وصل و اجرا کنند. این به معنای آن است که به جای قفل شدن در سیستمی مانند سیستم اپل، به راحتی به عنوان یک وبکم در اکثر دستگاهها کار میکند.
پشتیبانی از کلیدهای عبور برای اپلیکیشنها
کلیدهای عبور (Passkey)، روشی جدید ورود به اپلیکیشنها در گوشی بوده و با بیومتریک ایمنتر، جای گذر واژهها و پینها را میگیرد. دشلاین (Dashlane) که یک منیجر رمز عبور محبوب است، پشتیبانی از کلیدهای عبور در اندروید ۱۴ را اعلام کرده است. "وان پسورد" هم پشتیبانی از کلیدهای عبور را اعلام کرده است و قطعا در آینده موارد بیشتری مشاهده خواهد شد.
مجوزهای عکس مشابه iOS
آیفون دارای یک گزینه حفظ حریم خصوصی است که در iOS ۱۴ معرفی شده است و امکان میدهد به یک اپلیکیشن اجازه دهید فقط به عکسهای مشخصی دسترسی داشته باشد نه همه عکسها. اندروید ۱۴ ممکن است ویژگی مشابهی داشته باشد. هنگامی که یک اپلیکیشن درخواست دسترسی به مدیا را میدهد، فقط میتواند فایلهایی را انتخاب کند که شما اجازه دسترسی داده اید. معلوم نیست که آیا ویژگی این در نسخه نهایی اندروید ۱۴ خواهد بود یا خیر، اما مطمئنا یک تغییر مطلوب خواهد بود.
نام مستعار دسر اندروید ۱۴
تغییر کد در پروژه کد باز اندروید (AOSP) نشان داد که نام رمز داخلی رسمی اندروید ۱۴ "کیک وارونه" است. برای مدت طولانی، گوگل یک نام مستعار دسر برای هر نسخه اصلی اندروید داشت. با این حال، این شیوع پس از "اندروید ۹ پای" در سال ۲۰۱۸ متوقف شد. از آن زمان تاکنون، نسخه جدید سیستم عامل با نامهای اندروید ۱۰، اندروید ۱۱، اندروید ۱۲ و اندروید ۱۳ عرضه شده است. نام مستعار عمومی ممکن است به پایان رسیده باشد، اما استفاده از نام مستعار داخلی همچنان ادامه دارد. اسم رمز داخلی اندروید ۱۰ "کوئینس تارت"، اندروید ۱۱ "کیک رِد ولوت"، اندروید ۱۲ "مخروط برفی" و اندروید ۱۳ "تیرامیسو" بود.
کدام دستگاه ها اندروید ۱۴ را دریافت خواهند کرد؟
سوال بزرگ درباره بهروزرسانی جدید اندروید این است که کدام گوشیهای اندرویدی آن را دریافت خواهند کرد. گوگل اعلام کرده است که کدام یک از گوشیهای پیکسل آن با پیش نمایش برنامه نویس اندروید ۱۴ سازگار است.
پیکسل ۷ و ۷ پرو
پیکسل ۶a
پیکسل ۶ و ۶ پرو
پیکسل ۵ و ۵a
Pixel ۴a (۵G)
معمولا فقط گوشیهای گوگل پیکسل میتوانند پیشنمایشهای برنامهنویس را نصب کنند. با این حال، دستگاههای بیشتری قادر به نصب نسخه بتا اندروید ۱۴ خواهند بود. در گذشته، سازندگان گوشیهای وان پلاس، نوکیا، اوپو، شیائومی، سامسونگ و برخی دیگر از سازندگان دستگاهها، بهروزرسانیهای بتا را منتشر کرده بودند. بر اساس گزارش وب سایت howtogeek، تا پاییز سال ۲۰۲۳ اطلاعات بیشتری درباره نسخه نهایی موجود خواهد شد.
ادامه مطلب » | |
اسفند ۱۶ |
اندروید 15 با طعم بستنی وانیلی!
ارسال شده توسط روشن ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ ۱۱:۲۶ بعد از ظهر
|
گوگل عادت دارد از اسم دسرها برای نسخههای مختلف اندروید استفاده کند که قبلا شناخته شده بودند. این غول اینترنتی پس از اندروید ۸ یا ۹، این کار را متوقف کرد اما اسم دسرها همچنان به صورت داخلی استفاده میشود. به عنوان مثال، اندروید ۱۳، "تیرامیسو" و اندروید ۱۴، "کیک وارونه" است. حالا نام کد نسخه بعدی اندروید، معلوم شده است.
به گزارش ایتنا از ایسنا، میشال رحمان، خبرنگار حوزه اندروید در توییتر اعلام کرد اندروید ۱۵ که هنوز معرفی نشده است، "بستنی وانیلی" نامیده خواهد شد. با در نظر گرفتن این که گوگل، اسم دسرها را به ترتیب حروف الفبای انگلیسی استفاده میکند، "بستنی وانیلی"، گزینه کاملا بیعیب و نقصی محسوب میشود.
به گفته رحمان، اگرچه هنوز خیلی زود است زیرا همچنان منتظر رسیدن اندروید ۱۴ به مرحله آزمایشی بتا هستیم اما دیدن این که گوگل سخت کار میکند، خوشایند است. البته گفتن چنین حرفی هنوز زود است اما گوگل ممکن است از این ایده، به کلی صرفنظر کند. برای همین، باید منتظر ماند و دید.
بر اساس گزارش وب سایت سامموبایل، هر نامی که گوگل برای اندروید ۱۵ در نظر بگیرد، این موضوع مسلم است که اسم دسرها دیگری به اندازه سابق محبوب نیست. اگر زمانی اندروید ۷ را با نام کد "نوقا"، به جای نام واقعی آن می شناختیم، اکنون که اندروید ۱۳ را در گوشی خود داریم، شاید به خاطر نداشته باشیم که نام کد آن از نام کدام دسر گرفته شده است.
ادامه مطلب » | |
بهمن ۰۵ |
آموزش: چگونه به اپلیکیشنهای مخفی و کاربردی در گوشیهای اندرویدی دسترسی پیدا کنیم؟
ارسال شده توسط روشن ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ ۰۲:۵۵ بعد از ظهر
|
گوشیهای موبایل به لطف گستردگی و تنوع فراوان، کاربردهای بسیاری در زندگی روزمره دارند و اپلیکیشنها کلیدیترین عناصر در ارائه کاربریهای مختلف در گوشیها به شمار میروند. اپلیکیشنها بهطور کامل قادرند تجربه کاربری یک گوشی را تحت تاثیر قرار دهند و به همین دلیل گوگل و اپل توجه ویژهای به فروشگاههای اپلیکیشن خود دارند.
البته در گوشیهای اندرویدی، فروشگاه گوگل پلی تنها یکی از منابع تامین اپلیکیشن برای کاربران به شمار میرود و فروشگاههای شخص ثالث، علیرغم تلاش گوگل مبنی بر به حاشیه راندن آنها، اپلیکیشنهای فوقالعادهای را به کاربران ارائه میدهند.
برخی از کمپانیهای گوشیساز قابلیت مخفی کردن اپلیکیشنها در گوشیهای اندرویدی را به کاربرانشان میدهند. البته مخفی کردن برنامهها در بسیاری مواقع میتواند منجر به گمراه شدن کاربر شود؛ چرا که با گذر زمان، افراد معمولا پنهان کردن اپلیکیشنهای مخفی شده را فراموش میکنند!
خوشبختانه چندین راه وجود دارد که میتوان به کمک آنها اپلیکیشنهای مخفی شده در گوشی اندرویدی را شناسایی کرده و در صورت لزوم حذف کرد. در صورتی که نگران امنیت گوشی اندرویدی خود هستید تا پایان این متن همراه باشید.
اگر به دنبال برنامهای میگردید که ممکن است بهصورت تصادفی مخفی کرده باشید یا جزو اپلیکیشنهای سیستمی است و در بخش برنامههای دستگاهتان نمایش داده نمیشود، بهترین راه، استفاده از بخش تنظیمات است. چرا که اپلیکیشنهای غیرفعال معمولا در این بخش نمایش داده میشوند.
برای جستجو در بخش تنظیمات دستگاهتان مراحل زیر را طی کنید
بخش تنظیمات (Settings) را باز کرده و به زیرمنوی اپلیکیشنها (Apps) بروید. در آنجا میتوانید لیستی از تمامی برنامههایی که بر روی دستگاه نصب هستند را مشاهده فرمایید. البته در این بخش احتمالا اپلیکیشنهای سیستمی نمایش داده نخواهند شد.
برای نمایش اپلیکیشنهای سیستمی باید به دنبال کلید Menu بگردید. این کلید در گوشیهای سامسونگ زیر گزینه Sort و در کنار لیست Your Apps قرار دارد. همچنین در گوشیهای پیکسل نیز میتوانید با فشردن کلید See all Apps تمامی اپلیکیشنها را به همراه جزئیاتشان مشاهده کنید.
پس از فعالسازی گزینه System Apps میتوانید برنامههای سیستمی نصب شده روی دستگاهتان را مشاهده فرمایید.
همچنین اگر به دنبال برنامهای میگردید که شما یا یکی از دوستانتان احتمالا غیرفعالش کردهاید، میتوانید با انتخاب مجدد بخش چیدمان (Sort)، گزینه Disabled Apps را انتخاب کنید. پس از تایید این انتخاب، برنامههای غیرفعال شده در دستگاهتان نیز به نمایش در خواهند آمد.
بسته به برند گوشی اندرویدی شما مخفی کردن اپلیکیشنها در قفسه برنامهها میتواند فرآیندی آسان یا سخت باشد! بهطور مشابه، چک کردن برای پیدا کردن اپلیکیشنهای مخفی نیز میتواند بسته به مدل گوشی شما بهسادگی یا بهسختی انجام شود.
برخی از لانچرها قسمت مجزایی را در اختیار کاربران قرار میدهند که میتوانند اپلیکیشنهایی که به آنها نیاز ندارند را در آنجا نگهداری کنند. با این وجود، روش کلیتر برای یافتن این دسته اپلیکیشنهایی که در قفسه برنامهها مخفی میشوند، مشاهده بخش تنظیمات شخصیسازی هوم اسکرین در بخش Settings گوشی است.
مراحل کلی کار به صورت زیر است:
انگشتتان را بر روی ناحیهای خالی از صفحه نمایش قرار داده و فشار دهید. سپس از منوی ظاهر شده گزینه Settings یا Options را انتخاب کنید تا از آنجا به قسمت شخصیسازی هوم اسکرین وارد شوید.
در این قسمتی به دنبال بخشی با نامی شبیه به Hide apps on Home and Apps screens بگردید. البته این نامگذاری مختص گوشیهای سامسونگ است و ممکن است شما در گوشی خود با اسامی مشابهی نظیر Hidden Apps یا Hide Apps روبرو شوید.
باز کردن این قسمت، لیست تمامی اپلیکیشنهای مخفی شده در قفسه اپلیکیشنها (App Drawer) را به معرض نمایش میگذارد.
البته این نکته را هم در نظر داشته باشید که تمامی گوشیهای اندرویدی امکان مخفی کردن اپلیکیشنهای درون قفسه برنامهها را به کاربر نمیدهند. به عنوان مثال، لانچر پیشفرض گوشیهای پیکسل گوگل فاقد این قابلیت است.
در این شرایط در صورتی که واقعا قصد مخفی کردن اپلیکیشنهای خود را دارید باید از لانچرهای شخص ثالث بر روی گوشی خود استفاده کنید. در صورتی که اپلیکیشن خود را در لیست برنامهها مشاهده نمیکنید، حتما داخل پوشههای مختلف را نیز چک کنید.
اگر نگرانی شما از بابت دسترسیهای امنیتی اپلیکیشنهای مخفی شده در گوشی اندرویدی است، بهترین راه برای پیدا کردن این دسته برنامهها، استفاده از بخش دسترسیهای خاص (Special Permission Access) است.
برای پیدا کردن برنامههای با دسترسی خاص وارد منوی اپلیکیشنها در قسمت تنظیمات شده و گزینهای به نام دسترسی خاص اپلیکیشنها (Special App Access) را پیدا کرده و انتخاب کنید. البته بار دیگر باید اشاره کنیم که نام این بخش و محل دسترسی به آن بسته به نوع گوشی اندرویدی شما میتواند کاملا متفاوت باشد.
به عنوان مثال در گوشیهای پیکسل، تنها کافیست در بخش اصلی برنامهها به سمت پایین اسکرول کنید؛ در حالی که کاربران گوشیهای سامسونگ باید از کلید سه نقطه در بالای صفحه نمایش برای انجام این کار استفاده کنند.
پس از پیدا کردن منوی دسترسی خاص اپلیکیشنها میتوانید برنامههای مختلف نصب شده روی گوشی خود را بر اساس نوع دسترسی مرتب کنید. در صورتی که نگران دسترسیهای نامناسب برخی اپلیکیشنها هستید، میتوانید به دنبال برنامههای با سطوح دسترسی زیر بگردید:
اپلیکیشنهای با دسترسی ادمین (Device Admin Apps)
دسترسی به تمامی فایلها (All Files Access)
مدیریت رسانهها (Manage media)
نصب اپلیکیشنهای ناشناخته (Install unknown Apps)
دقت کنید که اپلیکیشنهای با دسترسی خاص قادرند اموری خاص را بدون کسب اجازه از کاربر در پسزمینه انجام دهند؛ بنابراین این دسته برنامهها حتی ممکن است بهطور ناخواسته آیتمهای خطرناکی را بر روی گوشیتان نصب کنند! پس لازم است دائما به آنها توجه داشته باشید.
دقت کنید که مدیریت اپلیکیشنها در یک گوشی اندرویدی اهمیت بسیار زیادی دارد؛ چرا که همه ما در روی گوشی خود اطلاعات مخفی فراوانی داریم که لو رفتنشان قطعا برایمان خوشایند نخواهد بود. دقیقا به همین دلیل است که برخی افراد دادهها و اپلیکیشنهای خود را مخفی میکنند! از سوی دیگر، مخفی کردن برنامههای سیستمی نیز میتواند باعث کاهش خلوتتر شدن قفسه اپلیکیشنها و ارائه تجربه کاربری بهتر شود.
منبع: برنا
ادامه مطلب » | |
بهمن ۰۵ |
اپهای قدیمی جایی در اندروید 14 نخواهند داشت!
ارسال شده توسط روشن ۰۵ بهمن ۱۴۰۱ ۰۱:۳۷ بعد از ظهر
|
وب سایت ۹to۵Google، تغییر کدی را مشاهده کرده که نشان میدهد اندروید ۱۴ مانع از آن خواهد شد که کاربران نسخه خیلی قدیمی اپلیکیشنها را خارج از فروشگاه پلی استور نصب کنند. طراحان اندروید سالهاست طبق دستورالعمل فروشگاه گوگلی پلی استور، ملزم هستند اپلیکیشنهای خود را برای استفاده از جدیدترین اقدامات و قابلیتهای ایمنی پلتفرم اندروید، بهروز نگه دارند اما این دستورالعمل، ماه جاری تغییر کرد و اکنون الزامی کرده است که اپلیکیشنهایی که در این فروشگاه عرضه میشوند، حداقل اندروید ۱۲ را هدف بگیرند.
به گزارش ایتنا از ایسنا، اندروید ۱۴ در ابتدا مانع نصب نرم افزارهای قدیمی خواهد شد اما انتظار میرود گوگل به تدریج این محدودیت را تسهیل کند. هدف از این اقدام، تقویت امنیت و حریم خصوصی است.
گوگل میگوید سازندگان بدافزار، نمیتوانند تنها نسخههای قدیمی اندروید را برای فرار از تدابیر امنیتی در نسخههای جدیدتر هدف بگیرند. گوگل در حال حاضر ملزم کرده که اپلیکیشنها در پلی استور، حداقل اندروید ۱۲ را هدف بگیرند. اما اندروید ۱۴ مانع تلاش برای نصب اپلیکیشنهای قدیمی از طریق وب یا فروشگاههای برنامه دیگر خواهد شد.
هدف از سیاست جدید، ممانعت از نصب ناخواسته بدافزار توسط کاربران است. اگر کاربران به نحوی این محدودیتها را در یک گوشی اندروید ۱۴ دور زده و برنامه مورد نظرشان را نصب کنند، احتمالا دقیقا میدانند که چه کاری دارند انجام میدهند.
بر اساس گزارش وب سایت انگجت، با توجه به وفور بدافزارهای اندروید که سازندگان آنها اغلب به نصب خارج از سیستم پلی استور متکی هستند، این اقدام کار تعجب آور نیست.
ادامه مطلب » | |
بهمن ۰۴ |
به زودی دانلود ویندوز 10 متوقف میشود
ارسال شده توسط روشن ۰۴ بهمن ۱۴۰۱ ۱۲:۱۸ بعد از ظهر
|
مایکروسافت به عنوان بخشی از فعالیت خود برای توقف پشتیبانی از ویندوز ۱۰ هوم و پرو، فروش دانلود آن را در ۳۱ ژانویه متوقف خواهد کرد. این آخرین تاریخ دانلود ویندوز ۱۰ و تمام لایسنس های کلیدی آن است.
به گزارش ایتنا از مهر، پشتیبانی از ویندوز ۱۰ با آپدیت های امنیتی تا زمان غیرفعال شدن آن در اکتبر ۲۰۲۵ میلادی ادامه می یابد. سخنگوی مایکروسافت در این باره گفت: مشتریان تا ۳۱ ژانویه ۲۰۲۳ میلادی می توانند ویندوز ۱۰ هوم و ویندوز ۱۰ پرو را از سایت بخرند.
او همچنین توصیه کرد مشتریان به جای آن، ویندوز ۱۱ را بخرند. البته ویندوز ۱۰ احتمالا در اماکن دیگر قابل خرید خواهد بود.
ویندوز ۱۰ نحستین بار در ۲۰۱۵ میلادی ارائه شد و اکنون پس از ۱۰ سال دیگر ارائه نخواهد شد. مایکروسافت در ژوئن ۲۰۲۱ میلادی تاریخ پایان فعالیت این نسخه از سیستم عامل مذکور را اعلام کرد و گفت این بخشی از سیاست مدرن چرخه حیات است که قبل از عرضه ویندوز ۱۱ انجام می شود. این سیستم عامل به طور معمول با نقدهای خوبی روبرو شد و در زمان عرضه از آن استقبال شد.
در این میان ویندوز ۱۱ در حالی عرضه شد که برای ویژگی های جدید تقدیر و برخی محدودیت های دیگر نکوهش شد البته طبق گزارش های مختلف نرخ مهاجرت کاربران از ویندوز ۱۰ به ۱۱ همچنان کند است.
ادامه مطلب » | |