Live Chat Software by Ariaphone |
اخبار
دی ۲۹ |
آموزش : چگونه رایانه ویندوز ۱۰ را به تنظیمات کارخانه برگردانیم؟
ارسال شده توسط روشن ۲۹ دی ۱۳۹۹ ۱۱:۲۶ قبل از ظهر
|
اگر می خواهید رایانه ویندوز ۱۰ خود را به روز اولی که استفاده از آن را شروع کردید، برگردانید باید به سراغ تنظیمات کارخانه بروید.
ممکن است این کار را به دلیل مشکل جدی که در ویندوز وجود دارد بخواهید انجام دهید و تنظیمات مجدد (ریست) تنها راهکار آن باشد یا شاید به دنبال آن هستید که رایانه خود را به فروش رسانید یا می خواهید با حذف همه برنامه ها و فایلهای شخصی، آن را پاکسازی کنید.
در هر صورت باید از قسمت تنظیمات (Setting) ویندوز ۱۰ به گزینه فکتوری ریست یا بازگرداندن به تنظیمات کارخانه ای مراجعه کنید.
پیش از آغاز ابتدا باید مطمئن شوید از فایلهای مهمتان یک کپی تهیه کردهاید زیرا این فرآیند هارد درایو را به طور کامل پاک کرده و همه برنامه ها و اطلاعات ذخیره شده در آن را حذف می کند.
۱- روی منوی استارت کلیک کرده و سپس به قسمت تنظیمات بروید.
۲- روی گزینه به روزرسانی و امنیت (Update&Security) کلیک کنید.
۳- در ستون سمت چپ روی گزینه ریکاوری (Recovery) کلیک کنید.
۴- در بخش ریست مجدد این رایانه در بالای صفحه، روی گزینه شروع کنید (Get started) کلیک کنید.
۵- اکنون مراحل را برای تکمیل ریست دنبال کنید. از شما پرسیده خواهد شد آیا می خواهید فایلهایتان را در رایانه نگه دارید یا همه چیز را حذف می کنید. اگر می خواهید رایانه را به وضعیت تنظیمات کارخانهای برگردانید، روی گزینه حذف همه چیز کلیک کنید اما مطمئن شوید که از همه فایلهایی که می خواهید در مکان دیگری نگه دارید، نسخه پشتیبان تهیه کرده اید.
۶- هنگامی که ویندوز از شما میپرسد آیا می خواهید درایو را پاک کنید باید روی گزینه "فایلها را حذف کرده و درایو را پاک کنید"، کلیک کنید به خصوص اگر قصد دارید دستگاهتان را به فرد دیگری بدهید. این اقدام تضمین میکند که فایلهای حذف شده شما توسط فرد دیگری بازیابی نخواهند شد.
۷- روی ریست کلیک کنید.
بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، ویندوز چند دقیقه زمان می برد تا ریست شود و همه هارد درایو دستگاه را پاک کند. وقتی رایانه شما ریبوت شد، دستگاهی دارید که مثل روز اول می ماند.
منبع: ایسنا
ادامه مطلب » | |
دی ۲۲ |
دردسر جدید ویندوز 10 برای کاربران
ارسال شده توسط روشن ۲۲ دی ۱۳۹۹ ۰۱:۰۱ بعد از ظهر
|
بعد از انتشار گزارشهایی در مورد نقصهای عجیب ویندوز ۱۰ باز هم اخباری در مورد یک مشکل تازه در این سیستم عامل مخابره شده است.
به گزارش ایتنا از مهر، مایکروسافت وجود اشکالی عجیب را در سیستم عامل ویندوز تأیید کرده که باعث میشود این سیستم عامل به طور مکرر از نو راهاندازی شود.
این مشکل در عرض چند دقیقه بارها رخ میدهد و هیچ راهی برای متوقف کردن راهاندازی مکرر رایانههای مذکور وجود ندارد. مایکروسافت میگوید برای حل این مشکل یک وصله نرمافزاری تهیه کرده، اما این وصله تنها بر روی رایانههای مجهز به نسخه ۲۰H۲ ویندوز ۱۰ قابل نصب خواهد بود. این نسخه از ویندوز در اکتبر سال ۲۰۲۰ عرضه شده بود.
نصب این نسخه از ویندوز ۱۰ مستلزم بهروزرسانی سختافزاری رایانههای شخصی است و رایانههای قدیمی نمیتوانند آن را نصب کنند. از همین رو وصله جدید مایکروسافت برای حل مشکل راه اندازی مکرر رایانهها نیز بر روی رایانههای مذکور قابل نصب نخواهد بود.
هنوز مشخص نیست با توجه به فراگیری مشکل جدید ویندوز ۱۰ آیا مایکروسافت تغییری در وصله به روزرسان خود انجام میدهد تا رایانههای قدیمی نیز با آن سازگار شوند یا خیر.
ادامه مطلب » | |
دی ۱۴ |
دردسر ویندوز 7 برای مایکروسافت
ارسال شده توسط روشن ۱۴ دی ۱۳۹۹ ۰۱:۰۴ بعد از ظهر
|
در حالی که مایکروسافت در ابتدای سال ۲۰۲۰ پشتیبانی از سیستم عامل ویندوز ۷ را خاتمه داد اما تا پایان این سال همچنان میلیونها نفر کاربر این نسخه بوده و آن را ارتقا ندادهاند.
به گزارش ایتنا از ایسنا، پس از گذشت یک سال از پایان رسمی پشتیبانی مایکروسافت از سیستم عامل ویندوز ۷، همچنان گروهی از کاربران رایانه شخصی در برابر رها کردن این نسخه قدیمی سیستم عامل رایانه لجاجت میکنند. هیچ کس شمار دقیق آنها را نمی داند اما تعداد این کاربران در یک سال گذشته کاهش قابل توجهی داشته است.
محاسبات و تحلیلهای کارشناسی نشان داد که در زمان پایان مهلت مایکروسافت برای پشتیبانی از ویندوز ۷ حدود ۲۰۰ میلیون رایانه شخصی در جهان همچنان از این سیستم عامل استفاده می کردند که البته برآورد مذکور دقیق نیست.
بر اساس گزارش زدنت، بررسی آمار منتشره از سوی برنامه تحلیل دیجیتالی دولت آمریکا نشان می دهد تا پایان دسامبر سال ۲۰۱۹ حدود ۷۵.۸ درصد از رایانه ها با ویندوز ۱۰، حدود ۱۸.۹ درصد با ویندوز ۷ و ۴.۶ درصد با ویندوز ۸.x. کار می کردند.
یک سال بعد در دسامبر ۲۰۲۰ شمار رایانههای شخصی که با ویندوز ۱۰ کار می کردند به ۸۷.۸ درصد افزایش یافت در حالی که شمار رایانه های مجهز به ویندوز ۷ به ۸.۵ درصد کاهش یافت و شمار رایانه های ویندوز ۸.x. از این هم کاهش بیشتری داشت و به ۳.۴ درصد رسید.
بررسی از منابع دیگر هم نتایج مشابهی را نشان میدهد. طبق آمار "نت مارکت شیر"، شمار رایانههای ویندوز ۱۰ تا پایان سال ۲۰۲۰ از ۶۳ به ۷۴ درصد افزایش یافته و شمار رایانه های ویندوز ۷ از ۳۱.۲ درصد به ۲۱.۷ درصد کاهش پیدا کرده است.
آمار "استات کانتر گلوبال استاتس" هم نشان داد که شمار رایانههای ویندوز ۱۰ با بیش از ۱۲ درصد رشد، از ۶۴.۷ درصد به ۷۶ درصد رسیده است در حالی که شمار رایانههای ویندوز ۷ به ۱۷.۷ درصد کاهش پیدا کرده است.
تبدیل این درصدها به ارقام واقعی کار راحتی نیست زیرا آمار مبنایی در دست نیست. مایکروسافت سالهاست که مدعی است شمار کاربران رایانه شخصی ویندوز ۱.۵ میلیارد نفر است اما این ادعا مورد تردید قرار دارد. با وجود همه ابهامات، واضح است که حداقل ۱۰۰ میلیون دستگاه رایانه شخصی همچنان با ویندوز ۷ کار میکنند و این رقم ممکن است بسیار بالاتر باشد.
برخی از دارندگان این رایانهها برای دریافت آپدیتهای امنیتی تحت برنامه آپدیت امنیتی تمدید شده مایکروسافت پول پرداخت می کنند. این مشتریان برای ارتقای سیستم عامل خود در سال ۲۰۲۱ تحت فشار قرار خواهند گرفت زیرا هزینه این آپدیتها دو برابر میشود.
ادامه مطلب » | |
دی ۱۲ |
هکرها به سورس کد مایکروسافت دست یافتند!
ارسال شده توسط روشن ۱۲ دی ۱۳۹۹ ۰۸:۱۹ بعد از ظهر
|
مایکروسافت اعلام کرد هکرهایی که با استفاده از آپدیت نرمافزاری آلوده سولار ویندز در حمله سایبری گسترده به سازمانهای دولتی آمریکا دست داشته اند، به بخشی از سورس کد این شرکت دست پیدا کرده اند.
به گزارش ایتنا از ایسنا، مایکروسافت در یک پست وبلاگ اعلام کرد بررسیهای داخلی این شرکت نشان داده است یکی از اکانتها برای مشاهد سورس کد در شماری از آرشیوهای سورس کد مورد استفاده قرار گرفته است.
سورس کد نشان میدهد چگونه برنامههای رایانهای کار میکنند و برای ساخت محصولات مورد استفاده قرار میگیرد. دسترسی به چنین کدی میتواند اطلاعات ارزشمندی برای هکرها به منظور بهره برداری از برنامهها یا جلوگیری از شناسایی شدن فراهم کند. مایکروسافت اعلام کرد فلسفه امنیت یا مدل تهدید در این شرکت پیشبینی کرده بود که سورس کد مشاهده خواهد شد و بر همین اساس دفاعهایی بکار گرفته شده بودند.
بر اساس گزارش رویترز، مایکروسافت اعلام کرد این اکانت امکان مونیتور هیچ کد مایکروسافت را نداشته است و هیچ شواهدی از دسترسی هکرها به خدمات تولید محصول یا اطلاعات مشتری وجود ندارد. این تحقیقات ادامه دارد و فعلا هیچ نشانه ای از این که سیستمهای مایکروسافت برای حمله به سایرین مورد استفاده قرار گرفته، مشاهده نشده است.
مایکروسافت کاربر نرمافزار مدیریت شبکه "اوریون" شرکت سولار ویندز بوده که توسط هکرهای روسی مظنون به هک سازمانهای مهم دولت آمریکا و نهادها و شرکتهای دیگر مورد استفاده قرار گرفته است. این شرکت دو هفته پیش اعلام کرد مانند سایر مشتریان سولار ویندز به دنبال نشانه های عامل این هک بوده و تایید کرد که کدهای آلوده سولار ویندز را در فضای خود شناسایی و حذف کرده است.
ادامه مطلب » | |
دی ۰۹ |
ویندوز 10X با قابلیتهای جدید عرضه میشود
ارسال شده توسط روشن ۰۹ دی ۱۳۹۹ ۰۱:۱۲ بعد از ظهر
|
نسخه جدید «ویندوز 10X» که قرار است سال آینده میلادی عرضه شود، مجهز به ویژگی «استندبای مدرن» است که اجازه میدهد لپتاپ به محض بازشدن و خروج از وضعیت خواب قابل استفاده باشد.
به گزارش ایتنا از مهر، مایکروسافت مشغول توسعه نسخه جدیدی از ویندوز ۱۰ به نام «ویندوز 10X» است. قرار بود این سیستم عامل سال جاری میلادی عرضه شود اما شرکت آن را به تعویق انداخت و تغییراتی در طرح اولیه اجرا کرد.
اکنون «ویندوز 10X» که براساس سیستم عامل ویندوز ۱۰ بنا شده، قرار است در سه ماهه دوم سال ۲۰۲۱ میلادی عرضه شود.
طبق گزراشی جدید این نسخه از ویندوز با قابلیت « استندبای مدرن» عرضه می شود که تجربهای آنی را ارائه میکند. در حال حاضر مدتی طول می کشد تا لپتاپهای مجهز به ویندوز از وضعیت استندبای (خواب) خارج شوند، اما با قابلیت جدید این شرکت، سیستم به محض باز شدن در آن، آماده است.
یکی دیگر از ویژگیهای جدید این سیستم عامل آن است که اجازه میدهد اپلیکیشنها حتی در وضعیت خواب نیز در پس زمینه فعال باشند. این امر به خصوص برای اپهایی مانند ایمیل کارآمد است. بیشتر اپلیکیشن های موجود در فروشگاه ویندوز با این ویژگی سازگار هستند.
«ویندوز 10X» علاوه بر قابلیت استندبای مدرن با چند ویژگی جدید و ارتقاءهایی عرضه میشود.
ادامه مطلب » | |