Live Chat Software by Ariaphone |
اخبار
تیر ۰۴ |
انواع روشهای پرداخت قبض موبایل در اپراتورهای کشور
ارسال شده توسط روشن ۰۴ تیر ۱۴۰۱ ۰۹:۳۸ قبل از ظهر
|
مدتهاست که با روشهای پرداخت غیرحضوری، دیگر لازم نیست مشترکین وقت خود را در ترافیک و یا صف طولانی شعب بانکها صرف کنند. بلکه هر ساعت از شبانهروز، در منزل، یا در محل کار و هر مکان دیگر حتی خارج از محل سکونت خود میتوانند قبض تلفن همراه خود را پرداخت کرده و دیگر نگران تاخیر و دیرکرد در پرداخت آن نباشند.
روشهای پرداخت قبض همراه اول
پرداخت از طریق پرتال همراه اول: به پرتال همراه اول مراجعه کرده و منوی محصولات و خدمات را انتخاب کنید. برروی گزینهی سرویسها کلیک کرده و گزینهی رویت صورتحساب را انتخاب کنید. در صفحهی بازشده، شماره تلفن همراه و کدپستی آدرس خود را وارد و سپس پایاندوره یا میاندوره صورتحساب خود را انتخاب کرده و کلید تائید را کلیک کنید. در صفحهی بازشده ضمن رویت صورتحساب خود، امکان پرداخت آن از طریق یکی از درگاه بانکهای درجشده در سایت وجود دارد.
پرداخت قبض از طریق اینترنت: به آدرس بانک مورد نظر در اینترنت مراجعه کنید و به قسمت بانکداری الکترونیک بروید. در قسمت پرداخت الکترونیک، پرداخت قبوض و سپس قبض مورد نظر را انتخاب کنید. فرم پرداخت قبض را بر اساس قبضتان تکمیل و سپس تایید کنید. بانک مورد نظر به نمایندگی از شما مبلغ قبض را پرداخت میکند. اگر در قسمت پرداخت الکترونیک، گزارش قبض را انتخاب کنید، گزارش تائیدیه پرداخت شما قابل مشاهده است.
پرداخت از طریق سامانه اطلاعرسانی ۹۹۹۰: در این روش با مرکز اطلاعرسانی ۹۹۹۰ تماس بگیرید، شماره تلفن همراه مورد نظر خود را وارد کرده و با وارد کردن شماره کارت بانکی و رمز خرید اینترنتی، قبض خود را پرداخت کنید. مزیت این روش نسبت به سایر روشها این است که پرداخت همان لحظه اعمال میشود و مشترکینی که تلفن همراهشان بعلت عدم پرداخت صورتحساب قطع شده، درصورت پرداخت و وصول مبلغ به حساب همراه اول، بدون مراجعه به دفاترخدمات ارتباطی ارتباطشان وصل میشود.
پرداخت از طریق کد دستوری *۱# و یا شمارهگیری تلفن گویای *۱۰۰: از طریق گوشی موبایل خود کد دستوری *۱# را شمارهگیری کنید، وارد منوی قبض شوید و نوع قبض (میاندوره/ پایاندوره) را انتخاب کنید. شماره خود یا دیگران را جهت پرداخت قبض وارد کنید و پس از ورود شماره کارت بانکی و رمز دوم قبض شما پرداخت میشود. در روش تلفن گویا نیز از طریق گوشی موبایل تلفن گویای *۱۰۰ را به صورت رایگان شمارهگیری کنید و پس از تایید شماره موبایل، شماره کارت بانکی و رمز دوم، قبض شما پرداخت میشود.
روشهای دیگری از جمله پرداخت از طریق پیام کوتاه، از طریق خودپرداز، تلفن بانک نیز وجود دارد که توضیح آنها در وبسایت همراه اول آمده است.
روشهای پرداخت قبض ایرانسل
مشترکان دائمی اپراتور دوم تلفن همراه هم با استفاده از روشهای متنوع پرداخت، میتوانند بدون محدودیت زمانی و مکانی قبض تلفن همراه خود را پرداخت کنند و همواره از خدمات و محصولات ما لذت ببرید.
پرداخت آنلاین: با استفاده از اینترنت و کارتهای عضو شبکه شتاب، میتوانند صورتحساب خط دائمی خود را پرداخت کنند. البته به گفتهی ایرانسل، در این روش هیچ مبلغی به عنوان کارمزد از حساب آنها کسر نخواهد شد.
پرداخت با استفاده از کد دستوری: با استفاده از کارت بانکی و رمز دوم آن و شمارهگیری *۷*۱# میتوانید قبض سیمکارت دائمی خود را پرداخت کنید.
پرداخت از طریق اپلیکیشن: مشترکان همچنین با نصب برنامه کاربردی ایرانسل من، میتوانند قبض تلفن همراه خود را پرداخت کنند. دانلود و استفاده از برنامه ایرانسل من رایگان است. البته برای ورود به این برنامه به رمز ایرانسلی نیاز دارید که میتوانید با استفده از همین برنامه نسبت به دریافت آن اقدام کنید.
روشهای پرداخت قبض رایتل
پرداخت از طریق سامانه تلفن گویا: طبق آنچه بر روی سایت این اپراتور آمده است، سرویس IVR Payment با هدف خرید و افزایش اعتبار و پرداخت قبوض در سامانه تلفن گویا شرکت رایتل جهت رفاه حال مشترکین راهاندازی شده است. در این سرویس با شمارهگیری ۲۰۰ یا ۰۹۲۰۲۰۰۰۰۰۰ مشترکین دایمی امکان پرداخت قبض پایاندوره و میاندوره با استفاده از کارتهای عضو شبکه شتاب از طریق اتصال به درگاه بانک را دارند.
همچنین با مراجعه به وبسایت این اپراتور نیز میتوان به پرداخت قبوض میاندوره و پایاندوره اقدام کرد. (منبع: ایسنا)
ادامه مطلب » | |
تیر ۰۲ |
آموزش: چند راهکار موثر برای جلوگیری از آسیب به گوشی در هوای گرم
ارسال شده توسط روشن ۰۲ تیر ۱۴۰۱ ۱۰:۰۷ قبل از ظهر
|
فرارسیدن تابستان و گرمای هوا میتواند گوشیهای هوشمند را در معرض آسیب گرما قرار دهد که خطراتی را هم برای گوشی و هم صاحب آن دارد.
به گزارش ایتنا از ایسنا، دمای شدید میتواند بر اجزای داخلی تلفن شما تأثیر بگذارد. گرمای بیش از اندازهی تلفن میتواند باعث از دست رفتن اطلاعات یا تخریب گوشی شود و تماس مکرر با گرما، میتواند دستگاه شما را به طور دائمی کُند کند. گرما حتی میتواند موجب نشت باتری شود که امنیت شخصی شما را در معرض خطر قرار میدهد. با توجه به این موضوع، وبسایت تایم، لیستی از شش گام آسان برای حفاظت از تلفنتان هنگام افزایش درجه حرارت، ارائه میدهد.
تلفنتان را از جیب خود خارج کنید
اگر در یک روز گرم، میخواهید گوشیتان را خنک کنید، نباید تلفن خود را در جیب خود نگه دارید. این موضوع نه تنها ناخوشایند است، بلکه گرمای طبیعی بدن شما علیه فرایند خنککننده کار خواهد کرد. درست مانند فرآیند شارژ کردن که بهتر است گوشی خود را در یک موقعیت سایهدار و دور از مواد عایقبندی قرار دهید. در بدترین حالت، باتری گوشی در حالتی که بیش از حد گرم شده باشد، میتواند شروع به نشت کرده و یا آتش بگیرد و شما را در معرض خطر جدی قرار دهد.
تلفن را در حالت هواپیما قرار دهید
این فقط دمای خارجی نیست که موجب داغ شدن گوشی میشود. اگر شما در حال بازی کردن یا برقراری تماسهای فراوان باشید، گوشی شما سختتر کار خواهد کرد و حرارت بیشتری را ایجاد میکند که این موضوع میتواند به گرمای بیش از حد آن منجر شود. برای کمک به خنک کردن گوشی خود، آن را در حالت هواپیما قرار دهید و از برنامههای کاربردی پرقدرت مانند بازی استفاده نکنید و بهتر اینکه استفاده از آنها را برای مدت زمان طولانی متوقف کنید.
گوشی خود را در ماشین نگذارید
یک ماشین در یک روز گرم، مثل یک گلخانه عمل میکند؛ مطالعهای نشان میدهد که یک ماشین که در دمای ۳۵ درجه سانتیگراد در یک روز آفتابی پارک شده است، میتواند در یک ساعت به دمای ۴۷ درجه برسد. شرکت اپل توصیه میکند که در دمای بیش از ۴۷ درجه از آیفون استفاده نکنید و میگوید که نباید گوشیتان را در مکانی با درجه حرارت بیش از ۴۵ قرار دهید. سایر تولیدکنندگان گوشیهای هوشمند نیز توصیههای مشابهی دارند. البته اتومبیلهای داغ حتی برای انسانها و حیوانات هم تهدید محسوب میشوند.
تلفنتان را در معرض نور مستقیم خورشید نگذارید
همانطور که احتمالاً تجربه کردهاید، شارژ تلفن شما میتواند باعث گرم شدن آن شود. اگر گوشی خود را هنگامی که در حال شارژ کردن آن هستید، در معرض تابش مستقیم نور خورشید قرار دهید، گرمای خورشید به حرارت طبیعی گوشی اضافه میکند که موجب اثرات جانبی انتقال برق به باتری گوشی شما میشود. این موضوع میتواند تلفن شما را بیش از حد معمول گرم کند.
گوشی را زیر بالش شارژ نکنید
به دلیل مشابه، نباید تلفن خود را برای شارژ کردن زیر هر نوع بالش، پتو و یا سایر مواد گرمکننده قرار دهید. در یک روز گرم، گرمایی که بر اثر یک تلفن در حال شارژ ایجاد میشود، اگر به صورت مؤثری پایین نیاید، میتواند به سطح خطرناکی برسد. بنابراین لازم است که از شارژ شدن گوشی خود در یک مکان سایهدار و ترجیحاً در یک سطح سخت و سرد اطمینان حاصل کنید.
اگر گوشی خیلی داغ شده، آن را در فریزر قرار ندهید
تغییر دمای سریع نیز برای تلفن شما بد است. یکی از دلایل این موضوع، چگالش است. اگر اینطور در نظر بگیریم که آب داخل گوشی شما به دام افتاده است، اگر آن را زمانی که بسیار داغ است، در جایی مانند یخچال قرار دهید و باعث مشکل میشود، میتواند مشکلساز شود. بهترین کار این است که گوشی خود را خاموش کنید و برای مدتی در یک مکان سرد قرار دهید و اجازه دهید که در یک زمان منطقی و معمول به دمای اتاق برگردد.
ادامه مطلب » | |
خرداد ۲۹ |
اهداف دولت سیزدهم در حوزه اینترنت، شبکه ملی اطلاعات و پروژه فیبر نوری از زبان وزیر ارتباطات
ارسال شده توسط روشن ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ ۰۱:۵۷ بعد از ظهر
|
عیسی زارعپور با حضور در یک برنامه تلویزیونی با موضوع روند توسعه دولت الکترونیک و هوشمند، با ارائه تعریفی از الکترونیکی شدن سرویسها و خدمات، گفت: در دولت سیزدهم استقرار دولت هوشمند بیش از گذشته در دستور کار قرار گرفته است. دولت الکترونیکی به معنای ارائه خدمات عمومی و دولتی به مردم با استفاده از فناوری اطلاعات است. این کار دو دهه قبل آغاز شده و اکنون حدود ۴۰ درصد از خدمات دولت به شکل الکترونیکی ارائه میشود اما کیفیت آن به حدی نیست که مردم را از مراجعه حضوری معاف کند.
وی با اشاره به رتبه ۸۹ توسعه دولت الکترونیک در دنیا و رتبه ۱۱۸ در میزان مشارکت مردم با استفاده از ابزارهای دیجیتال، گفت: هر دو سال یکبار، مرجع بینالمللی، کشورها را از این نظر ارزیابی میکند، در سال ۲۰۲۰ رتبه ایران در شاخص دولت الکترونیکی ۸۹ بوده که در این حوزه بسیار جای پیشرفت داریم. شاخص دیگر میزان مشارکت مردم از طریق ابزارهای دیجیتال است که در این بخش رتبه ۱۱۸ در بین ۱۹۳ کشور را به دست آوردیم که در نظر داریم در مدت چهار سال این رتبه را ۳۰ پله بالا ببریم.
به گزارش ایتنا از ایسنا، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه تنها راه حذف امضاهای طلایی و فساد همین راه است، تصریح کرد: تمام دنیا به سمت استقرار دولت هوشمند پیش میروند زیرا تنها راه حذف امضاهای طلایی، مبارزه با فساد و چابکسازی دولت، استقرار دولت الکترونیکی است. در سالهای گذشته نیز در این حوزه قدمهای خوبی برداشته شده و باید گامهای مهمتر را نیز برداشت.
زارعپور دولت هوشمند را حذف تصمیمات انسانی و ارائه خدمات مبتنی بر دادهها عنوان کرد و افزود: در دولت الکترونیکی همان خدمتی که در گذشته به شکل سنتی ارائه میشد را برخط انجام میدهند و در این فرآیند مراجعه حضوری مردم حذف می شود. برای رسیدن به این هدف باید پایگاههای داده دستگاهها به هم متصل شوند و بهجای اینکه روزها، هفتهها و حتی ماهها وقت مردم تلف شود، تصمیمات بهسرعت بر مبنای اطلاعات واقعی گرفته و خدمات ارائه میشود.
وی در پاسخ به چرایی عدم اجرای مناسب دولت هوشمند تاکنون گفت: نیکی از موانع عدم توسعه دولت الکترونیک این است که دستگاهها در ارائه اطلاعات به یکدیگر همکاری نمیکنند. بود ساختار سازمانی مناسب، عدم آمادگی سازمانها، کمبود نیروی انسانی متخصص، قرار نگرفتن در اولویت مدیران دستگاهها، نگاه سنتی و مقاومتهای موجود و عدم تعامل دستگاهها برای ارائه دادهها به یکدیگر از دلایل کندی توسعه دولت هوشمند است.
شاهبیت دولت هوشمند ارائه خدمات مبتنی بر داده است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به تجربه راهاندازی خدمت هوشمند احراز هویت از راه دور در گذشته، گفت: اگر بتوانیم این اتصالات و ارتباطات را بین دستگاههای مختلف برقرار کنیم، میتوانیم شاهد استقرار دولت هوشمند باشیم. در زمان خدمت خود در قوه قضاییه، با استفاده از هوش مصنوعی این کار را انجام دادیم. اما شاهبیت دولت هوشمند ارائه خدمات مبتنیبر داده است و باید مداخلات انسانی به حداقل برسد و با سرعت و کیفیت مناسب در هر ساعت از شبانهروز در دسترس مردم باشد.
زارعپور درباره موانع توسعه دولت الکترونیکی گفت: یکی از این موانع عدم زیرساخت مناسب در دستگاههای مختلف بوده که نیاز به نیروی انسانی و هزینه زیاد دارد زیرا در همه دستگاهها ظرفیتها به شکل یکسان وجود نداشته است. مسئله بعدی عدم اهمیت مدیران دستگاهها به ضرورت الکترونیکی شدن خدماتشان است. تحول در هر دستگاهی بدون ارائه خدمات به صورت دیجیتالی، تحول بیهودهای است. مانع دیگر مخالفت با تغییر شیوه کار به دلیل نگاههای سنتی و مقاومتهایی است که در برخی دستگاهها وجود دارد. یکی دیگر از مسائل مهم نیز عدم تعامل دستگاهها با یکدیگر در تبادل اطلاعات است. در حالی که اطلاعاتی که در دستگاهها ثبت میشود متعلق به مردم است و باید در برای راحتی آنها به کار گرفته شود.
وی ضمانت اجرای پنجره واحد خدمات را پیگیریهای شخص رئیسجمهور و معاون اول محترم رئیسجمهور دانست و با اشاره به تأکید رئیسجمهوری بر ملی بودن دادهها، گفت: رئیسجمهوری تأکید کردند که دادهها و اطلاعات مردم در دستگاهها متعلق به بیتالمال و همه دستگاهها است و باید از آنها برای ارائه خدمات بهتر به مردم استفاده شود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به راهاندازی کمیته تعاملپذیری دولت الکترونیک از سال ۹۷، گفت: این کار حرکت ارزشمندی برای تعامل دستگاهها در این حوزه بود اما ضمانت اجرایی برای اجرای مصوبات وجود نداشت که برای همین منظور طرحی در مجلس برای جرمانگاری عدم ارائه داده برای دستگاهها در حال پیگیری است که با تصویب آن، این حرکت سرعت بیشتری میگیرد.
زارعپور با اشاره به راهاندازی مرکز ملی تبادل سرویس، گفت: در این مرکز بیش از ۲۰۰ سرویس ارائه میشود و در سال گذشته بیش از سه میلیارد بار از این سرویسها استفادهشده است. این سرویسها از طرف دستگاههای دولتی به سایر دستگاههای دولتی، کسبوکارها و مردم ارائهشده است.
وی با بیان اینکه بسیاری از این سرویسها از طریق بخشهای خصوصی در قالب خدمتی خاص به مردم ارائه میشود، عنوان کرد: با همکاری نمایندگان مجلس طرح «داده و اطلاعات ملی» در مجلس تهیه و تدوین شد و اکنون در دستور کار صحن مجلس است که بر اساس آن برای سرپیچی از وظایفی که کارگروه تعاملپذیری معین کرده، جرمانگاری شده و در صورت عدم همکاری برای بالاترین مقام دستگاه، مجازات پیشبینی شده است.
تاسیس مرکز فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی در دستگاههای اجرایی
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات یکی دیگر از اقدامات این حوزه برای تسریع در اجرای دولت هوشمند را مصوبه شورای فناوری اطلاعات برای اصلاح ساختار مراکز فناوری اطلاعات عنوان کرد و گفت: مصوب شده که در همه دستگاههای اجرایی کشور باید مرکز فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی در بالاترین سطح یک سازمان و زیر نظر مستقیم رئیس دستگاه تاسیس شود تا مدیریت تحول در دستگاه را برعهده بگیرد و مشکل ساختار سازمانی و نیز جذب و نگهداشت نیروی انسانی متخصص برای توسعه دولت هوشمند در دستگاههای دولتی حل شود. درباره دستگاههای حساس نیز باید این مرکز در قالب یک معاونت تشکیل شود و به این طریق ساز و کار زیرساختی دستگاهها تهیه خواهد شد.
زارعپور ایجاد تکلیف قانونی راهاندازی پنجره واحد خدمات را یکی دیگر از اقدامات این حوزه اعلام کرد و افزود: یکی از وعدههای ریاست جمهوری، حرکت به سمت دولت هوشمند بوده و یکی از مهمترین برنامههای دولت برای ساماندهی دستگاهها، اجرایی شدن این وعده است. یکی از اقداماتی که دراین خصوص انجام شده، بر اساس قانون بودجه سال جاری، به تمام دستگاهها تکلیف شده که تا شهریورماه «پنجره واحد هوشمند» خود را راهاندازی کنند و یک سوم خدمات پرکاربردشان را از این طریق ارائه بدهند. علاوه بر این تا پایان دیماه فرصت داده شده که وزارت ارتباطات پنجره ملی خدمات هوشمند را راهاندازی کند.
وی تکلیف قانونی وزارت ارتباطات را نیز راهاندازی پنجره ملی خدمات تا دیماه سال جاری بیان کرد و گفت: برای اینکه به دستگاهها نشان بدهیم این کار شدنی است، خود «پنجره هوشمند ملی» را هشت ماه زودتر از و در اردیبهشت ماه، در هفته جهانی ارتباطات بهصورت آزمایشی راهاندازی کردیم. حدود ۱۰ دستگاه اصلی از ۱۷۰ دستگاه اصلی و چند دستگاه فرعی به این پنجره متصل شدند و مردم میتوانند با ارائه اطلاعات فردی و تائید اطلاعات از تمام خدمات ارائهشده توسط این دستگاهها استفاده کنند. به این واسطه کاربر یک مرتبه وارد این سامانه میشود و برای دفعات بعد میتواند با یک بار احراز هویت به خدمات تمام این دستگاهها که بهشکل الکترونیکی ارائه شده، دسترسی پیدا کند.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان امور مالیاتی، تأمین اجتماعی، وزارت فرهنگ، سازمان بهزیستی، وزارت اقتصاد، کمیته امداد و بنیاد شهید را تعدادی از این دستگاهها اعلام کرد که به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند متصل شدهاند. وی همچنین از سازمان صداوسیما خواست موضوع تحقق پنجره واحد خدمات دولت هوشمند را در لیست مطالبهگری خود از مسئولین دستگاهها قرار دهد تا در شهریورماه که موعد قانونی حضور دستگاهها است، شاهد حضور حداکثری آنها در پنجره ملی خدمات دولت هوشمند باشیم.
چرا مردم از کیفیت اینترنت راضی نیستند؟
زارعپور درباره زیرساختهای مورد نیاز برای استقرار دولت هوشمند مانند کیفیت اینترنت، در پاسخ به این سوال که سرعت اینترنت نسبت به خدماتی که دریافت میشود کند بوده و مردم از کیفیت آن راضی نیستند، اظهار کرد: ارائه هرگونه خدمتی بر بستر اینترنت، نیاز به شبکه با کیفیت است. در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات تلاش ما این است که هر دو مسئله ارتباطات و فناوری اطلاعات که بالهای اصلی شبکه ملی اطلاعات هستند را در کنار یکدیگر توسعه بدهیم. در تلاش هستیم تا کیفیت اینترنت را بالا ببریم و خدمات مختلف در بستر شبکه ملی اطلاعات را به مردم ارائه کنیم.
وی با بیان اینکه سرعت اینترنت در کشور تابع عوامل متعددی است، افزود: برخی از این عوامل در گذشته مورد غفلت واقع شده و ما را دچار مشکل کرده است. در کشورهای دیگر عمده ترافیک مصرفی مردم از طریق ارتباطات ثابت تامین میشود، اما در کشور ما چنین نیست. در گذشته تمرکز اصلی بر توسعه ارتباطات همراه بوده است، ذات توسعه ارتباطات ثابت سختتر است و نیاز به فیبرکشیهای پرزحمت دارد که این کار نیازمند عزم عمومی است. اینترنت سیار محدودیتهای خاص خود را داشته و تا حدی میتواند خدمت ارائه کند اما نمیتواند بار اصلی شبکه را به دوش بکشد.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: در برهههایی تصمیمگیران حوزه ارتباطات به سمت توسعه اینترنت همراه رفتند در حالیکه فرکانسهای این حوزه دارای محدودیتهایی است. تلاشهایی برای حل مشکل اینترنت داشتهایم و سعی کردهایم اینترنت همراه را ارتقا داده و فرکانسهای جدیدی مثل ۲۳۰۰ را به اپراتورها واگذار کنیم تا در کوتاهمدت، مشکل اینترنت حلشود، اما نسخه شفابخش حل مشکلات مربوط به سرعت شبکه، راهاندازی و تکمیل پروژه ملی فیبرنوری منازل و کسبوکارها است.
زارعپور ادامه داد: در نظر داریم تا قبل از پایان دولت سیزدهم ۲۰ میلیون پورت فیبرنوری برای منازل و کسبوکارها ارائه شود و در قانون بودجه امسال همه دستگاهها نظیر شهرداریها، وزارت نیرو و… مکلف شدند که با دستگاههای دیگر همکاری کنند تا فیبرنوری به تحقق برسد. در فاز اول پروژه فیبرنوری، سرعت هزار مگابیتبرثانیه را در شهرهای قم، بوشهر و مشهد تست کردیم و آن را به تمام شهرهای کشور تسری خواهیم داد، زیرا اعتقاد داریم مردم ما شایسته سرعتهای اینچنینی هستند.
وی همچنین خاطرنشان کرد: آخرین رتبهبندی سایت اسپیدتست نشان میدهد، بر اساس شاخص میانه، سرعت اینترنت ثابت ۱۰ درصد و اینترنت سیار ۲۰ درصد نسبت به شهریور سال گذشته افزایش پیدا کرده است. هدفگذاری ما این است که بتوانیم در دولت سیزدهم سرعت اینترنت همراه را ۲۰ رتبه و اینترنت ثابت را ۳۰ پله ارتقا دهیم و در نهایت با تکمیل پروژه فیبرنوری به جمع ۵۰ کشور بالای این جدول بپیوندیم.
ادامه مطلب » | |
خرداد ۲۹ |
افشای اطلاعات جالبی درباره آیفون 14
ارسال شده توسط روشن ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ ۱۲:۱۸ بعد از ظهر
|
افشاگر ناشناسی به نام آی هکتو (iHacktu) گزارش کرده است تراشه جدید A۱۶ اپل که مختص مدلهای آیفون ۱۴ پرو خواهد بود، عملکرد فوق العاده و بهبود باتری نسبت به مدل A۱۵ ۲۰۲۱ خواهد داشت که برای مدلهای غیرپرو حفظ خواهد شد. این یافتهها مورد حمایت یکی از افراد مطلع و معتبر این صنعت قرار گرفته است.
به گزارش ایتنا از ایسنا، به گفته آی هکتو، سی پی یو (پردازنده) تراشه A۱۶ به میزان ۴۲ درصد و پردازنده گرافیکی آن ۳۵ درصد سریعتر از مدل قبلی است. بهبودی در این حد و اندازه از زمان تراشه A۱۰ آیفون ۷ در سال ۲۰۱۶ مشاهده نشده است. در آن زمان، عملکرد سی پی یو تراشه A۱۰ به میزان ۴۰ درصد و پردازنده گرافیکی آن ۵۰ درصد نسبت به تراشه A۹ در آیفون ۶S بهبود پیدا کرده بود.
بعلاوه، آی هکتو مدعی شده است با دو ساعت و ۱۰ دقیقه استقامت اضافی، بهبود چشمگیری در باطری صورت گرفته و سرعت شارژ سریع در مدلهای آیفون ۱۴ پرو به ۵۰ درصد شارژ ظرف مدت ۱۶ دقیقه رسیده که نصف زمان ۳۰ دقیقه در مدل آیفون ۱۳ پرو است.
آنچه که به اظهارات آی هکتو اعتبار بخشیده است، تایید این ارقام از سوی یک منبع مطلع صنعتی به نام ShrimpApplePro است. این افشاگر اعلام کرده که اپل با استفاده از رم LPDDR۵ به این جهش در عملکرد دست پیدا کرده است.
مصرف نیروی رم، LPDDR۵ به میزان ۳۰ درصد کمتر از مدل LPDDR۴X بکار رفته در مدلهای قبلی آیفون و سرعت آن یک و نیم برابر بیشتر است. رم LPDDR۴X در مدلهای استاندارد آیفون ۱۴ استفاده خواهد شد.
بر اساس گزارش فوربس، اگر این ادعاها درست باشد، سقف انتظارات طرفداران اپل شکسته خواهد شد. با توجه به بهبودهای صورت گرفته در طراحی و ارتقاهای دوربین در مدلهای آیفون ۱۴ پرو، اپل نهایت تلاش خود را از زمان عرضه آیفون ایکس به همراه آیفون ۸ برای پرفروش کردن این گوشی، انجام میدهد.
ادامه مطلب » | |
خرداد ۲۹ |
خطرات پنهان زیر پوست چراغقوههای بهظاهر بیخطر گوشیها!
ارسال شده توسط روشن ۲۹ خرداد ۱۴۰۱ ۱۱:۴۵ قبل از ظهر
|
در دهه اخیر، کاربران گوشیهای هوشمند به دلیل عدم وجود چراغ قوه در دستگاهشان از فلاش دوربین یا برنامههای مربوط، استفاده میکردند. اما امروزه طراحان تلفنهای همراه برای راحتی کاربران در پنل پشتی این محصولات، دکمه چراغ قوه LED را تعبیه کردند.
برخی از کاربران گمان میکنند این نرمافزار بی ضرر بوده و به گوشیها آسیبی نمیرساند. اما برنامههای چراغ قوه نیاز به مجوزهایی دارند که نباید به آن دسترسی پیدا کنند و مربوط به کارشان نیست.
مطالعهای توسط Avast نشان داد که تعدادی از برنامههای چراغ قوه، مجوزهای غیرضروری را درخواست میکنند که گاهی به ۷۷ مورد میرسد. این مجوزها به برنامهها اجازه میدهند تا اقداماتی مانند خواندن لیست مخاطبین یا ضبط صدا را انجام دهند. در حال حاضر مشخص نیست که آیا همه برنامههای مرتبط با چراغ قوه به مجوزهای دستگاههای اندرویدی برای اهداف مخرب دسترسی پیدا کردهاند یا خیر.
کاربران اندروید، تنها کسانی نیستند که باید محتاط باشند. برخی از برنامههای چراغ قوه آیفون نیز درخواستهای مجوز مضحکی را ارائه میکنند. طبق تحقیقات Wired در سال ۲۰۱۴، برنامههای چراغ قوه درخواست مجوز برای ردیابی مکان iPhone، استفاده از دوربین یا خواندن تقویم دستگاه میکردند. در چند سال گذشته، احتمال اینکه یک کاربر معمولی آیفون فریب برنامه چراغ قوه را بخورد، بسیار کمتر شده، به خصوص که همه دستگاههای iOS مدرن دارای دکمه چراغ قوه استاندارد هستند.
یکی از راههای متداول برای کسب سود یک برنامه، ادغام تبلیغات است. توسعه دهندگان برنامه با نرم افزار تبلیغاتی کار خواهند کرد که به نوبه خود سعی کنند به مجوزهایی در تلفن شما دسترسی پیدا کنند. برخی از توسعه دهندگان برنامه نیز با شرکتهای تبلیغاتی همکاری میکنند تا اطلاعات را از کاربران استخراج کرده و به سود برسند.
نحوه جلوگیری از صدور مجوز برای نرم افزارهای چراغ قوه
برای کاربران آیفون، روشی وجود دارد که برنامهها نمیتوانند به اطلاعات دسترسی پیدا کنند برای این کار لازم است تا به تنظیمات و سپس Privacy بروید، سپس برنامههایی را که در آیفون خود درخواست مجوز کردهاند، مشاهده و آنها را فعال یا غیرفعال کنید. همچنین میتوانید گزارش حریم خصوصی برنامه را فعال کنید.
کاربران اندروید نیز میتوانند با رفتن به تنظیمات، سپس حریم خصوصی و مدیریت مجوزها، آرامش خاطر داشته باشند. در اینجا میتوانید فعالیت برنامهها روی گوشی خود و کارهایی که با مجوزها انجام میدهند را ببینید. همچنین میتوانید دسترسی به مجوزها را برای هر برنامه تغییر دهید.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
ادامه مطلب » | |