Live Chat Software by Ariaphone |
اخبار
آذر ۱۱ |
تکذیب ادعای وجود نقص امنیتی در پیامرسان سیگنال
ارسال شده توسط روشن ۱۱ آذر ۱۴۰۲ ۱۲:۵۲ بعد از ظهر
|
فرانسه در روزهای اخیر، با ادعای وجود آسیبپذیریهای امنیتی، استفاده از اپلیکیشنهای پیامرسان واتساپ، تلگرام و سیگنال را برای وزیران و تیمهای آنها ممنوع کرده است.
به گزارش ایتنا از ایسنا، این ادعا، مردیت ویتاکر، رئیس صریح اللهجه سیگنال را عصبانی کرده و وی این ادعاها را به شکل خطرناکی گمراه کننده توصیف و آنها را رد کرده است.
طبق گزارش پولیتیکو، الیزابت بورن، نخست وزیر فرانسه، در اطلاعیهای به تاریخ ۲۲ نوامبر، با اشاره به این که این ابزارهای دیجیتالی، عاری از نقص امنیتی نیستند، به وزیران دستور داد از اپلیکیشنهای فرانسوی استفاده کنند که مطمئنتر هستند.
ویتاکر در توییتی در ۳۰ نوامبر نوشت: نخست وزیر فرانسه، وزیران را ملکف کرده است که از یک اپلیکیشن پیامرسان فرانسوی کوچک استفاده کنند. خوب اما من از این نگرانم که او مدعی نقص امنیتی در سیگنال شده تا این اقدام را توجیه کند. هیچ مدرکی برای تائید این ادعا وجود ندارد و این ادعا به خصوص با توجه به این که از سوی دولتها مطرح شده است، به شکل گمراه کنندهای خطرناک است.
سیگنال در واقع به این مباهات میکند که برای حریم خصوصی کاربرانش اهمیت بالایی قائل است. شرکت سیگنال، نخستین اپلیکیشنی بود که حفاظت رمزنگاری در سطح کوانتوم را به کد خود اضافه کرد. این سرویس همچنین یک گام به حذف شماره تلفن به منظور تقویت حریم خصوصی کاربرانش، نزدیک شده است.
خود ویتاکر برای گرفتن موضع علیه مدل شنود شرکتهای بزرگ فناوری مشهور است.
وزیران فرانسوی و سایر کارمندان دولتی تا ۸ دسامبر سال ۲۰۲۳ فرصت دارند تا اپلیکیشنهای پیامرسان را از دستگاههای دولتی حذف کرده و از اپلیکیشنهای فرانسوی مجاز استفاده کنند. اپلیکیشن اولوید (Olvid)، یک پیامرسان رمزنگاری شده است که پیامها و متادادهها را رمزنگاری میکند و توسط آژانس امنیت سایبری ANSSI فرانسه تائید شده است. ژان نوئل بارو، وزیر دیجیتالی فرانسه تائید کرد که او و تیمش از ژوئیه سال ۲۰۲۲ از این پیامرسان استفاده میکنند و این اپلیکیشن مطمئنترین سیستم پیام رسان فوری جهان به نظر میرسد.
بر اساس گزارش تِک رادار، یک اپلیکیشن پیامرسان فرانسوی دیگر، Tchap است که در سال ۲۰۱۹، توسط دولت طراحی و عرضه شد.
ادامه مطلب » | |
آبان ۲۶ |
اینفوگرافیک: برخی از اپلیکیشنهای مخصوص ناشنوایان
ارسال شده توسط روشن ۲۶ آبان ۱۴۰۲ ۰۱:۱۹ قبل از ظهر
|
در سالهای اخیر شرکتهای فناوری در حوزههای مختلف به کمک معلولین، به ویژه نابینایان و ناشنوایان آمدهاند.
یکی از مهمترین ابزارهایی که توانسته زندگی را برای ناشنوایان آسانتر کند، اپلیکیشنهای کاربردی است که در گوشیهای هوشمند نصب میشود.
در این اینفوگرافیک به مهمترین اپلیکیشنهای مخصوص ناشنوایان میپردازیم.
ادامه مطلب » | |
آبان ۲۱ |
واتساپ اشتراکگذاری کانالها را آسانتر میکند
ارسال شده توسط روشن ۲۱ آبان ۱۴۰۲ ۱۰:۴۵ قبل از ظهر
|
کپی برداری شرکتهای فناوری از یکدیگر، نباید مایه تعجب باشد. حتی اگر ایدهها به طور همزمان و بدون تاثیرگذاری از شرکت دیگری، کار شوند، اگر یک برند ابتدا یک ویژگی خاص را معرفی کند، همه احساس میکنند که آن برند بوده که این ویژگی را ارائه کرده است. این موضوع ممکن است درباره نامهای کاربری در سیگنال و واتساپ صدق کند. چند روز پیش، سیگنال نام کاربری عمومی را به منظور تقویت ناشناس ماندن کاربران، معرفی کرد. اکنون طراحان واتساپ نشان دادند که روی ویژگی مشابه اما کمی متفاوت، کار میکنند.
به گزارش ایتنا از ایسنا، پیش از این گزارش شده بود واتساپ سرگرم آزمایش ابزارهایی برای فراهم کردن نام کاربری برای کاربران خود است، اما این اتفاق محقق نشد. این دقیقا همان ویژگی است که سیگنال به تازگی برای پلتفرم خود اعلام کرده است. طبق گزارش وب سایت معتبر WABetaInfo واتساپ اکنون در حال طراحی ویژگی نامهای کاربری کانال است تا اشتراک گذاری و یافتن کانالها را آسانتر کند. تصور میرود که کانالها، یک لینک شخصیسازی شده بر اساس نام کاربری آنها دریافت خواهند کرد که باعث میشود وارد شدن مستقیم افراد از سایر برنامههای شبکه اجتماعی به این پلتفرم، راحتتر شود.
افرادی که در برنامه نسخه بتای واتساپ برای اندروید از طریق گوگل پلی هستند، هنوز به این ویژگی جدید دسترسی ندارند، اما بررسیها نشان میدهد که این ویژگی در دست کار است. جدیدترین نسخه بتای واتساپ، 2.23.24.17 است و از آنجا که شش ماه از گزارش درباره طراحی این ویژگی توسط واتساپ گذشته، ممکن است کاربران مدت بیشتری منتظر بمانند.
نامهای کاربری کانال، احتمالا هر گونه ابهامی که افراد در زمان اشتراکگذاری کانالهایی با نام طولانی دارند را برطرف میکند. در آینده، هنگامی که علاوه بر کانالها، کاربران عادی هم نام کاربری دریافت کنند، یافتن هر فردی در این اپلیکیشن راحت خواهد شد.
متا که مالک واتساپ، فیس بوک، اینستاگرام و اپلیکیشنهای دیگر است، در افزودن نام کاربری، تجربه دارد. این شرکت در سال 2016، این ویژگی را به فیس بوک مسنجر افزود و دنبال کردن لینکهای مرتبط با پروفایل افراد را راحت کرد.
بر اساس گزارش اندروید پلیس، واتساپ مدام در حال افزودن ویژگیهای جدید است و شرکت متا با معرفی تبلیغات در کانالها، بالاخره راهی برای درآمدزایی از این پیامرسان پیدا کرده است.
ادامه مطلب » | |
آبان ۱۹ |
اپلیکیشن قاتل باتری را بشناسید!
ارسال شده توسط روشن ۱۹ آبان ۱۴۰۲ ۰۸:۰۰ قبل از ظهر
|
یک کارشناس فناوری میگوید که اپلیکیشن اینستاگرام یکی از پر مصرفترین اپلیکیشنها برای کاربران خصوصا آیفون است و بهتر است برخی افراد به خاطر سلامت باتری گوشی خود آن را به طور کامل حذف کنند.
وی اضافه کرد که برنامههای مرتبط با شبکههای اجتماعی در پس زمینه دستگاه شما اجرا میشوند و یکی از بزرگترین عوامل تخلیه شارژ باتری گوشی شما هستند.
او گفت: بنابراین پیشنهاد میکنم اینستاگرام یا فیس بوک را به عنوان راه حلی برای افرادی که از دوام کم باتری رنج میبرند، حذف کنند. به خصوص اگر این برنامهها اغلب استفاده نمیشوند. با این حال، میتوانید تنظیمات خود را نیز تغییر دهید تا برنامهها در پس زمینه به روز نشوند.
این کارشناس فناوری گفت: برنامهها تنها چیزی نیستند که بابت آنها باید در مورد باتری نگران باشید، بلکه برای داشتن بهترین باتری، همچنین باید فقط از شارژر همراه گوشی خود استفاده کنید و در صورت نیاز ضروری، بهترین کاری که میتوانید انجام دهید این است که حالت هواپیما را روشن کنید. علاوه بر این اگر برای مدت طولانی از آن استفاده نمیکنید، گوشیرا خاموش کنید تا از این طریق در مصرف باتری صرفه جویی کنید.
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
ادامه مطلب » | |
آبان ۱۸ |
فایرفاکس ۱۸ ساله شد
ارسال شده توسط روشن ۱۸ آبان ۱۴۰۲ ۰۴:۰۸ بعد از ظهر
|
این مرورگر که عموما از آن به فایرفاکس نام برده میشود، پیش از ظهور گوگل کروم، محبوبترین مرورگر مورد استفاده کاربران بود. فایرفاکس اولینبار در ۹ نوامبر ۲۰۰۴ بهوسیله بنیاد موزیلا منتشر شد و در اختیار کاربران کامپیوترها قرار گرفت.
این مرورگر وب رایگان و متن- باز برگرفته از مجموعه نرمافزار اینترنت موزیلا است که از سوی بنیاد موزیلا و شرکت موزیلا توسعه مییابد و پشتیبانی میشود. فایرفاکس از موتور چیدمان گکو برای ارائه صفحات وب استفاده میکند که استانداردهای وب را پیادهسازی میکند.
فایرفاکس بهطور رسمی برای ویندوز ۷ یا جدیدتر، مکاواس و لینوکس و همچنین برای اندروید و آیاواس هم در دسترس است. فایرفاکس مرتباً درحال بهروزرسانی بوده و در هر بهروزرسانی، توسعهدهندگان آن سعی میکنند مشکلات گزارش شده را برطرف کنند.
این مرورگر در ابتدا بیشتر بین کاربران لینوکس محبوبیت داشت، اما بهتدریج با پدیدار شدن مشکلات امنیتی در اینترنت اکسپلورر بهعنوان پراستفادهترین مرورگر وب، کاربران سیستمهای عامل دیگر از قبیل ویندوز و مکینتاش هم استفاده از این مرورگر وب را آغاز کردند تا جایی که بدون نصب پیشفرض روی ویندوز یا مکینتاش، طی چند سال پراستفادهترین مرورگر وب جهان بود.
فایرفاکس محبوبیت خود را مدیون داشتن سطح بالایی از قابلیتهای سفارشیسازی و افزونههایش است. نام این مرورگر وب برخلاف واژه «فاکس» بهمعنای روباه و لوگوی آنکه شبیه یک روباه سرخ است، بنا بهگفته مقامات موزیلا در حقیقت یک پاندای سرخ است. همچنین در ابتدا، لوگوی این مرورگر شبیه یک ققنوس بود. این در حالی است که بعضی از کاربران با این مرورگر مشکل دارند.
بهعنوان نمونه، بعضی کاربران خواستار اضافه شدن افزونههای پرتقاضا به فایرفاکس هستند و این درحالی است که توسعهدهندگان فایرفاکس این کار را مغایر با هدف خود، یعنی یک مرورگر وب سبک میدانند. البته بیشتر این افزونهها و قابلیتهای بسیار دیگر مستقیماً قابل دانلود و نصب روی فایرفاکس هستند.
یکی از مشکلات دیگری هم که به فایرفاکس نسبت داده میشود مشکلاتی است که به وسیله پلاگین ادوبی فلش ایجاد میشود که برای لینوکس ارائه شده که البته این مشکل ارتباطی بهخود فایرفاکس ندارد. برای اطلاع کاربران تخصصیتر، این مرورگر بهوسیله برنامههایی چون سی پلاس پلاس، جاوا اسکریپت، راست، سی و اچ تیام ال نوشته شده است.
این مرورگر هنوز جذابیتهای خود را دارد و بخشی از کاربران از آن استفاده میکنند.
اسکرین شاتگیری از صفحه وب و اشتراکگذاری آن در نسخه (Quantum ۵۷.۰) به بالا، سرعت ۲برابری نسبت به نسخههای پیشین، ۳۰درصد مصرف کمتر رم نسبت به مرورگر گوگل کروم، امکان کشیدن و رها کردن متن به جعبه جستوجو، ویژگی وبگردی بهصورت ناشناس و از بین بردن همه اطلاعات مرورگر بعد از بسته شدن پنجره مرورگر بخشی از ویژگیهای فایرفاکس به شمار میآید.
منبع: همشهری آنلاین
ادامه مطلب » | |