Live Chat Software by Ariaphone |
اخبار
اسفند ۲۰ |
گزارش تصویری ایتنا: لوازم جانبی جذاب برای گیمرهای باذوق
ارسال شده توسط روشن ۲۰ اسفند ۱۳۹۹ ۰۶:۰۰ قبل از ظهر
|
دنیای بازیهای کامپیوتری همیشه در تصور دیگران دنیایی خشن بوده است اما اگر میخواهید به عنوان یک گیمر تصویر دیگری از این دنیا به اطرافیان خود ارائه بدهید میتوانید به خرید یکی از لوازم جانبی رنگارنگی که در ادامه معرفی شده است، فکر کنید.
به گزارش ایتنا و به نقل از engadget، حتی با افزوده شدن گیمرهای معمولی بیشتر وعناوین مفیدتر به دنیای بازیهای کامیپوتری این سرگرمی هنوز هالهای از پرخاشگری در اطراف خود دارد که در بازیهای مشهوری مانند Call of Duty و همچنین در لوازم جانبی که مردم برای انجام آن بازیها میخرند، منعکس شده است.
همه چیز در این لوازم جانبی سیاه و قرمز، سیاه و سبز و حتی سیاه خالص است. این سازهها اغلب بزرگ و زاویه دار هستند و طراحی آنها با مد روز پیش نمی رود. با این حال لوازم جانبی جذاب و رنگارنگی در بازار وجود دارند که برای آن دسته گیمرهای طراحی شده اند که میخواهند شخصیت لطیف خود را در ظاهر نیز منعکس کنند. در اینجا برخی از این لوزام جانبی که شما را از محیط خشن بازیهای کامپیوتری دور میکنند معرفی شده است.
برای خواندن توضیحات روی گزینه «تصاویر بزرگ» کلیک کنید
گزارش تصویریهای مشابه:
5 بازی که حتما باید روی پلیاستیشن 5 بازی کرد
بهترین بازیهای 2020 اندروید
بهترین بازیهای کامپیوتری برای کامپیوترهای خانگی
بهترین بازیهای نینتندو سوئیچ
هفت بازی طولانی پلیاستیشن برای دوران قرنطینه
ادامه مطلب » | |
اسفند ۱۷ |
خلاقیت عجیب سونی در صنعت بازی!
ارسال شده توسط روشن ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ ۰۸:۲۸ قبل از ظهر
|
دفتر پتنت و علامت تجاری آمریکا اخیرا درخواست عجیبی از سوی شرکت بازی "سونی اینتراکتیو اینترتینمنت " برای ثبت امتیاز انحصاری سیستمی که اشیای خانگی معمولی و مواد غذایی را به دسته کنترل پلی استیشن تبدیل میکند، منتشر کرد.
به گزارش ایتنا از ایسنا، در این پتنت آمده است: این سیستم شامل واحد ورودی عمل کردنی است تا تصاویر اشیای منفعل غیرنورانی که یک کاربر در دست نگه میدارد را به عنوان یک دسته کنترل بازی ویدیویی بدست آورد.
در این پتنت سونی از موز برای نشان دادن عملکرد سیستم جدید استفاده است. پرتقال یک نمونه دیگر مورد استفاده توسط این شرکت برای توضیح سیستم مذکور بوده است. به عنوان مثال بازیکن پلی استیشن می تواند در هر دست یک موز یا یک پرتقال را به عنوان دسته کنترل بازی نگه دارد.
در حالی که طراحی پتنت یک موز را نشان میدهد اما سونی انتظار دارد این سیستم با هر وسیلهای از لیوان قهوه گرفته تا یک تکه نان کار کند.
این سیستم شامل یک تشخیص دهنده شی است که به حالت دست بازیکن وابسته است که به وسیله دوربین ثبت می شود. این دوربین با هدف تاباندن دکمه های مجازی در اشیای منتخب نصب شده تا فشار دادن روی یک شیء مثل فشار دادن دکمه دسته کنترل بازی باشد.
در این پتنت اعلام شده که سیستم مذکور به کاربران برای بهره برداری از همه قابلیتهای بازی شامل چند دسته بازی کردن کمک خواهد کرد.
بر اساس گزارش بیزنس اینسایدر، با وجود این که پتنت مذکور ثبت شده است اما به معنای آن نیست که سونی واقعا چنین پروژهای را اجرا می کند. پتنت تنها از سیستم طراحی شده در برابر استفاده رقبا از این نوع فناوری حمایت می کند.
ادامه مطلب » | |
اسفند ۰۲ |
آموزش: چگونه کنسول نینتندو سوییچ را به تلویزیون وصل کنیم؟
ارسال شده توسط روشن ۰۲ اسفند ۱۳۹۹ ۰۱:۱۵ قبل از ظهر
|
کنسول نینتندو سوییچ به صورت هیبریدی طراحی شده است و شما میتوانید به صورت دستی با اتصال آن به تلویزیون به بازی کردن بپردازید. در ادامه روش اتصال این کنسول به تلویزیون توضیح داده شده است.
به گزارش ایتنا و به نقل از techradar، از کنسول نینتندو سوییچ میتوانید هم به صورت دستی و هم به صورت خانگی استفاده کنید. شما میتوانید به سه حالت مختلف از این کنسول هیبریدی بهره مند شوید.
یکی از این حالتها handheld است که در این صورت دستههای بازی به صفحه نمایش قابل حمل کنسول متصل میشوند. حالت دیگر tabletop نام دارد که در این صورت کنسول به یک استند تکیه داده میشود و دستههای بازی برای انجام حرکت راحت تر از آن جدا میشوند. در حالت docked کاربر میتواند نینتدو سوییچ خود را به تلویزیون وصل کرده و با صفحه نمایش بزرگ بازی کند.
البته اتصال کنسول نینتندو سوییچ به تلویزیون کار دشواری نیست و به راحتی با انجام گامهای زیر میتوانید این کار را انجام بدهید.
گام اول: آماده سازی کابلهای مورد نیاز
اصلی تریم کابل مورد نیاز برای تصال کنسول نینتندو سوییچ به تلویزیون کابل اچ در امای است. برای انتقال تصویر با کیفیت 1080 پیکسلی بهتر از از کابل اچ دی امای 2.0 استفاده کنید. علاوه بر این همراه کنسول نینتندو سوییچ به شما یک محفظه ویژه ارائه یک داک ویژه ارائه میشود که با باز کردن پشت آن به دو درگاه دسترسی خواهدی داشت. درگاه اولی اداپتور AC برای شارژ کردن دستگاه است. پورت پایین آن نیز برای کابل اچ دی امای 2.0 در نظر گرفته شده است که میبایست سر کابل خود را به این پورت و سر دیگر را به پورت اچ دی امای تلویزیون خود متصل کنید.
گام دوم: آماده سازی دستگاه نینتندو سوییچ
کنسول خود به شکلی درون داک قرار بدهید که صفحه نمایش آن به سمت بیرون باشد. نقطه اتصال کوچکی در انتهای داک دیده میشود که با قرار دادن کنسول روی آن به دستگاه متصل میشود.
گام سوم: آماده سازی دستههای بازی
در صورتی که دستهها را هنوز از بدنه سوییچ جدا نکرده اید، این کار را انجام بدهید. برای انجام این کار کافی است دکمه کوچکی که در قسمت پشتی هر کدام از دستهها وجود دارد فشار داد و دسته را به سمت بالا بکشید. در بستههای جدید نینتندو سوییچ دسته کوچک دیگری تعبیه شده است که میتوانید دستهها را در آن قرار بدهید.
گام پنجم: روشن کردن تلویزیون
تلویزیون را روشن کرده و با فشار دکمه Source یا inputs به ورودی اچ دی امای مورد نظر بروید. در برخی از تلویزیونهای جدید با روشن کردن دستگاه نینتندو، منبع ورودی به صورت خودکار به اچ دی مای تغییر میکند.
گام ششم: آغاز به کار
همه چیز برای شروع تجربه بازی کردن روی صفحه نمایش بزرگ تلویزیون برایتان اماده است.
ادامه مطلب » | |
بهمن ۲۸ |
توضیحات بنیاد ملی بازیهای رایانهای درباره باورهای غلط این حوزه
ارسال شده توسط روشن ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ ۰۴:۲۸ بعد از ظهر
|
باورهایی درباره انتشار بازیهای ویدیویی از جمله اینکه برای اخذ پروانه انتشار باید هزینه پرداخت شود و یا اینکه هر بهروزرسانی پروانه انتشار جداگانه میخواهد، باورهای غلطی است که بنیاد ملی بازیهای رایانهای درباره آنها توضیح داده است.
به گزارش ایتنا از ایسنا، زمانی که اطلاعیه مربوط به «پروانه انتشار» در سایت بنیاد ملی بازیهای رایانهای منتشر شد، سوءبرداشتهای مختلفی نسبت به آن صورت گرفت. از این رو هر چند در قسمت اول برنامه گیم میت به آنها پاسخ داده شد، بنیاد ملی بازیهای رایانهای، تصمیم گرفت در مورد برخی از این باورها پیرامون اخذ و صدور پروانه، توضیحاتی ارائه دهد که در این گزارش به آن اشاره شده است.
برای اخذ پروانه انتشار باید هزینه پرداخت کنید
بر این اساس، به هیچ عنوان نیاز به پرداخت هزینه نیست. صدور این پروانهها برای بنیاد ملی بازیهای رایانهای درآمد نخواهند داشت و قرار نیست از بازیسازها هزینه دریافت شود. یکی از بزرگترین باورهای غلط نسبت به این موضوع، بحث اخذ هزینه از سوی بنیاد ملی بازیهای رایانهای است. علیرغم اینکه فرآیند مربوطه برای بنیاد هزینهزا است، اما هزینهای از بازیسازها و شرکتهای بازیسازی دریافت نخواهد شد.
هر بهروزرسانی پروانه انتشار جداگانه میخواهد
اگر چنین موضوعی حقیقت داشت دردسر آن فقط شامل حال بازیسازان نمیشد. این باور هم یکی دیگر از باورهای اشتباه است. وقتی برای هر بهروزرسانی لازم باشد چند مرحله داستانی و یا چند مکانیک جدید به بازی اضافه شود، اگر تغییری در ردهبندی سنی بازی ایجاد نشود، شما میتوانید برای بازی خود مثل همیشه و به هر تعداد لازم بهروزرسانی منتشر کنید و هیچ محدودیتی وجود ندارد.
برای این که از تغییر ردهبندی سنی مطمئن بشوید میتوانید به بنیاد درخواست بررسی مجدد بدهید که خیالتان راحت باشد و یا اینکه خودتان طی یک فرم خوداظهاری اعلام کنید که با شناختی که از آئیننامه ردهبندی دارید، تغییری در رده بندی سنی بازی ایجاد نشده است. البته اگر خلاف این موضوع مشخص شود، بازی باید مجددا بررسی شده و پروانه انتشار دریافت کند.
فقط بازیهای ایرانی به مجوز نیاز دارند
برابر قانون ابلاغشده به بنیاد، این مجوز برای تمامی بازیها قرار است اعمال شود. فرقی نمیکند بازیها ایرانی باشند یا خارجی. بازی خارجی اگر رایگان باشد، فقط کافی است که یک ناشر ایرانی برای آن درخواست پروانه انتشار بدهد، اگر هم غیررایگان باشد ناشر ایرانی باید برای دریافت پروانه انتشار، قرارداد خودش با سازنده بازی را ارائه کند. در حال حاضر هم خیلی از بازیهای بزرگ خارجی توسط مارکتهای بزرگ داخلی پروانه انتشار گرفتهاند و سایر بازیها نیز خواهند گرفت.
بنابراین همان مسیری که برای بازیهای ایرانی در نظر گرفته شده، برای بازیهای خارجی نیز وجود دارد. در مورد بازی ایرانی، اگر توسعهدهنده شخصا بخواهد پروانه انتشار بگیرد، حتی نیاز به مجوز نشر هم ندارد ولی اگر شخصی بخواهد بازی توسعهدهنده دیگری را منتشر کند، باید مجوز فعالیت نشر را دریافت کند.
قانونی که ابلاغ شده یک دستورالعمل داخلی است
همیشه جزئیات عمل و شیوه اجرا در دستورالعملهای داخلی تشریح میشود، اما دستورالعمل اگر مبتنی بر یک سند بالادستی نباشد، جای دفاع ندارد. دستورالعمل پروانه انتشار هم که توسط وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابلاغ شده، اولا یک دستورالعمل داخلی نیست، و در ثانی مبتنیبر وظایفی است که شورای عالی فضای مجازی به ریاست رئیس جمهور در سال ۱۳۹۴ بر عهده وزارت ارشاد گذاشته است، ضمن اینکه در اساسنامه بنیاد هم که توسط شورایعالی انقلاب فرهنگی تصویب شده، بر صدور این مجوزها تاکید جدی شده است.
هیچ کشوری مجوز انتشار در خصوص تولید بازی صادر نمیکند
در تیرماه ۱۳۹۸ مطالعهای تطبیقی توسط معاونت پژوهش بنیاد با عنوان «مروری بر قوانین نظارتی کشورهای مختلف برای تولید، توزیع و مصرف بازیهای دیجیتال» روی ترکیبی از کشورهای حاضر در مناطق جغرافیایی مختلف شامل خاورمیانه، آسیای شرقی، اروپا، استرالیا و آمریکا صورت گرفت. طی این تحقیقات مشخص شد که در بین ۱۱ کشور مورد مطالعه، بازیسازان کشورهای کره جنوبی، امارات متحده عربی و ایالات متحده آمریکا (در برخی از ایالتها) باید اقدام به دریافت «مجوز فعالیت در حوزه بازیسازی» کنند.
در کشورهای چین و آلمان نیز بازیسازان باید قبل از انتشار نسبت به دریافت مجوز انتشار اقدام کنند که منظور همان «پروانه انتشار بازی» است. این فقط در مورد ۱۱ کشور است و طبعا بررسی سایر کشورها نتایج بیشتری را به ما نشان خواهد داد. ردهبندی سنی نیز در ۱۰ کشور از این ۱۱ کشور اجباری است، جالب آن که فقط در مالزی ردهبندی سنی اجباری نیست.
این قانون با اصل ۴۶ قانون اساسی منافات دارد
اصل ۴۶ قانون اساسی میگوید هر کس مالک حاصل کسبوکار مشروع خویش است و هیچکس نمیتواند به عنوان مالکیت نسبت به کسبوکار خود امکان کسبو کار را از دیگری سلب کند. سوالی که به وجود میآید این است که مگر قانون گفته باید مالکیت بازی را به نام بنیاد یا وزارت ارشاد بزنید؟ یک مثال بزنیم، مطابق قانون شما مالک ملکی هستید که آن را ساختهاید، آیا وقتی از شهرداری جواز ساخت یا گواهی پایان کار ساختمانی میگیرید به این معنی است که ملک شما به شهرداری تلعق میگیرد؟ در ضمن وزارت ارشاد از باب «مالکیت بر کسبوکار» به موضوع ورود نکرده و از باب وظایف حمایتی و نظارتی که بر عهدهاش گذاشتهاند در حال پیگیری موضوع است.
چرا بنیاد سورس بازی را از بازیساز میگیرد؟
بنیاد به هیچ وجه از گذشته تاکنون سورس بازی (به معنی مصطلح آن در بین توسعهدهندهها) را نه اخذ و نه بررسی کرده است و بعد از این هم (مادامی که قانون جدیدی ابلاغ نشود) با سورسکدها هیچ کاری ندارد. بنیاد همان فایل اجرایی قابل نصب بازی (مثلا در بازیهای اندرویدی، همان فایل apk) که روی مارکت منتشر میشود را بررسی میکند، آن هم از باب الزامات شورای ردهبندی.
پروسه صدور پروانه انتشار، در تعطیلات رسمی متوقف میشود
بنیاد با مسئولیت خود ۱۵ روز کاری (تقریبا ۲۰ روز تقویمی) را در نظر گرفته است تا اگر بازیساز درخواست خود را به شکل صحیح ثبت کرد، عرضهکنندگان (مارکتها و سایتها) بتوانند بازی را تا ۲۰ روز منتشر کنند و فرآیند رسیدگی به یک بازی بیش از این مدت نخواهد بود. هماهنگی لازم هم با مارکتها صورت گرفته است و بنیاد با ارائه وبسرویس به مارکتها امکان استعلام لحظهای و برخط را میدهد.
مگر بازی یک محصول فرهنگی است که بر اساس قوانین وزارت ارشاد بررسی شود؟
بازی قطعا یک محصول فرهنگی است اما با وجود این، فارغ از اینکه بخواهیم وارد بحث فرهنگی بودن یا نبودن این محصول شویم، شورای عالی فضای مجازی مسئولیت صدور پروانه انتشار بازی را بر عهده وزارت ارشاد گذاشته و به فرهنگی بودن یا نبودن محصول در مصوبه اشاره نکرده، هرچند با توجه به اینکه صدور چنین مصوبات مهمی معمولا قریب یکسال کار کارشناسی دارد، به نظر میرسد این مهم در جلسات مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در نهایت به این مصوبه ختم شده وگرنه شورای عالی فضای مجازی وظیفه صدور پروانه انتشار بازی را به وزارت ارتباطات یا صنایع و امثال آن واگذار میکرد.
اگر اسم بازی فارسی نباشد، مجوز نمیگیرد
این موضوع یکی از مواردی است که قانون آن در سال ۷۵ در مجلس مصوب شده و اخیرا هم مشاور وزیر ارشاد در امور پاسداشت زبان فارسی دقت در اجرای آن را مجددا به بنیاد ملی بازیهای رایانهای یادآوری کرده است. بنیاد همواره در تمامی مراحل صدور پروانه و همینطور اسامی بازیها تا جایی که بتواند در تسهیل فرآیند قدم برمیدارد.
بنیاد حتی در مواردی برای برخی بازیها با وزارتخانه مکاتبه رسمی هم کرده است. بنابراین با اینکه استفاده از اسم فارسی قانون مصوب مجلس است، بنیاد هم تا حد زیادی با بازیسازها در چارچوب قانون همراهی میکند. اخیرا در همین مهرماه ۱۳۹۹ حتی وزیر محترم ارشاد گفته بودند فیلمهای سینمایی هم باید نام فارسی داشته باشند، پس موضوع تصمیم بنیاد یا یک سلیقه خاص نیست.
پروسه مجوز، ۲ ماه زمان میبرد
حداکثر زمان صدور مجوز هفت روز کاری است. بازیهای بسیاری بودهاند که حتی در عرض یک روز کاری موفق به کسب مجوز شدهاند. بنابراین آنطور که تصور میشود گرفتن مجوز سخت نیست، خصوصا که بسیاری از بازیها برای ردهبندی سنی از قبل توسط کارشناسان بنیاد بررسی شدهاند و فقط کافی است بازیساز برای آنها درخواست ارائه کند. سعی میشود در راستای افزایش رضایت تولیدکننده و مصرفکننده، بازیهایی که پرطرفدار هستند با اولویت بالاتری بررسی شوند.
ادامه مطلب » | |
بهمن ۱۱ |
نسخه جدید زولا منتشر شد
ارسال شده توسط روشن ۱۱ بهمن ۱۳۹۹ ۰۲:۵۲ بعد از ظهر
|
---------------- رپرتاژ آگهی -----------------
بازی زولا یک بازی تیراندازی آنلاین به سبک شوتر است که در ایران توسط استودیو سورنا گیمز منتشر شده است و با برگزاری مسابقات دوره ای هفتگی و ماهانه و جوایز میلیونی خود موفق شده بین مخاطبان ایرانی طرفداران زیادی پیدا کند.
استودیو سورنا گیمز دقایقی قبل جزئیات نسخه جدید زولا را که طرفداران این بازی مشتاقانه در انتظار آن بودند، به صورت رسمی اعلام کرد. مطابق انتظار، این نسخه جدید تغییرات مختلفی را در بازی به وجود میآورد تا تجربهی کلی کاربر بهبود یابد. اولین تغییر، اضافه شدن لابی سریع است. کاربران با استفاده از این ویژگی میتوانند به صورت مستقیم به حالتها و نقشههای مختلف از جمله مبارزهی تیمی، رقابتی و بتل رویال دسترسی داشته باشند. البته حالت بتل رویال همچنان مراحل تست را پشت سر میگذارد و قابلاستفاده نیست.
از دیگر امکانات نسخه جدید زولا حالت سرگرمی جدید یا فان مود است که در آن، سه حالت مختلف در دسترس کاربران قرار می گیرد. اولین حالت، جنگ گلوله برفی است. این حالت شامل رقابت ۱۶ کاربر میشود که در قالب دو تیم حداکثر هشت نفره مقابل یکدیگر قرار میگیرند. هدف از شرکت در این حالت، کشتن دشمنان با استفاده از گلولههای برفی و دستیابی به امتیاز تعیین شده است. البته در جریان رقابت یک سری بستههای کوچک داخل نقشه قرار میگیرد که شامل سلاحهای قدرتمندی میشوند. کاربران میتوانند از آن سلاحها برای کشتن رقبا بهره ببرند.
دومین حالتی که درفان مود دیده میشود، سلاح کمری است. همانطور که از اسمش میتوان حدس زد، کاربران در رقابتهای این حالت تنها قادر به استفاده از کلت هستند. البته ماجرا به همین جا ختم نمیشود. هر کاربر در ابتدای رقابت تنها سه گلوله داشته و به ازای کشتن هر کاربر دیگر، سه گلوله دریافت میکند؛ قانونی که باعث شده هیجان و استرس شرکت در این حالت به میزان قابلتوجهی افزایش یابد. سومین و آخرین حالت فان مود، تحت عنوان چالش رنگی شناخته میشود.
رقابتهای سومین حالت شامل یک گرداننده میشود که پس از چرخش، به صورت تصادفی یک رنگ را نشان میدهد. کاربران حاضر در رقابت سپس باید خودشان را به محل مورد نظر برسانند. کاربری که بتواند خودش را به عنوان اولین نفر به مقصد برساند، به عنوان برنده معرفی شده و یک امتیاز به تیم خودش اضافه میکند. در ضمن، رقابتهای این حالت در یک نقشهی ۱۶ در ۱۶ رخ میدهد.
یکی دیگر از تغییرات مهمی که در نسخه جدید بازی تیراندازی زولا ایجاد شده، اضافه شدن رتبهبندی به حالت مبارزهی تیمی است. مانند چیزی که در سرورهای حالت رقابتی وجود دارد، کاربران با توجه به عملکردشان در حالت مبارزهی تیمی، امتیاز کسب کرده و به ترتیب در جدول قرار میگیرند. رتبهبندی مربوط به این حالت از طریق پروفایل حساب کاربری قابلمشاهده است. در کنار این تغییرات، مجموعهای از بهبودها در بخشهای مختلف اتفاق افتاده که برای مثال میتوان به بهروزرسانی سرورها اشاره کرد. این اقدام، با توجه به درخواستها و گزارشهای کاربران جهت کاهش لگ و پینگ صورت گرفته است.
به لطف بهبودهایی که در نقشهی شهر قدیمی به وجود آمده، خبری از افت فریم و پینگ نامناسب نخواهد بود. به جز این مورد، یک نقشهی کاملا جدید به زولا اضافه شده که قلعه نام دارد. کاربران قادر هستند تمامی حالتها به جز اسکورت و شکار رئیس را در این نقشه تجربه کنند. نقشه قلعه، بسیار حائز اهمیت بوده و قرار است یکی از نقشههای مسابقات زولا در آینده باشد.
در ضمن، در نسخه جدید زولا این امکان برای کاربران فراهم شده تا در پنج ثانیهی آغازین هر راند سلاحهای خود را انتخاب کنند.
برای دانلود و نصب رایگان زولا می توانید از طریق این لینک اقدام نموده و از جوایزی که برای کاربران جدید در نظر گرفته شده بهره مند شوید.
ادامه مطلب » | |