Live Chat Software by Ariaphone |
اخبار
بهمن ۱۶ |
تجربه وحشت جنگ هستهای با بازی رایانهای
ارسال شده توسط روشن ۱۶ بهمن ۱۴۰۱ ۰۷:۲۹ قبل از ظهر
|
یک بازی جدید، شبیهساز جنگ هستهای، طراحی شده است تا به مردم اجازه دهد وحشت تمامعیار جنگ مدرن را تجربه کنند.
به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، مردم در این بازی میتوانند سلاح هستهای خود را بسازند، آنها را در مکانهایی روی نقشه هدایت کنند و بعد ببینند چه تخریبی به بار میآورد.
کاربران حتی دوستان و خانواده خود را نیز میتوانند در این بازی بگنجانند تا ببینند آیا از وقوع جنگ هستهای جان سالم به در میبرند یا خیر.
ایوان استپانوف، سازنده این بازی در سمیپالاتینسک، شهری در قزاقستان که فاصله چندانی با محل آزمایشهای هستهای شوروی ندارد، به دنیا آمد. او اکنون در آلمان زندگی میکند، اما گفت که این بازی را با الهام از مشاهده آثار توسعه کلاهکهای هستهای در همان نزدیکی ساخته است.
او در بیانیهای گفت: «مهمترین انگیزه برای تولید این نرمافزار تهدید دائمی جنگ هستهای است. یک شبیهسازی حاضر و آماده و تعاملی باید در دسترس مردم باشد تا تهدیدهای پیامدهای واقعی چنین درگیری را برجسته کند.»
این سیستم در اصل برای نظامهای آموزشی تولید شد و همین حالا هم، دانشگاهیان از آن استفاده میکنند و همانها به توسعه شبیهسازیهای آن کمک کردهاند. اما اکنون در استیم که پلتفرم (بستر) بازی است منتشر شده است تا همه بتوانند آن را بخرند و با آن بازی کنند.
در وبسایت این بازی میخوانیم: «میتوانید کلاهک، موشک و حملکننده را طراحی کنید، آنها را روی نقشه قرار دهید و طرح حمله را اجرا کنید و داستانی باورپذیر درباره شیوه انجام درگیریهای هستهای و پیامدهای آن بگویید.»
«با استفاده از نقشهای با وضوح بالا از تراکم جمعیت و آثار واقعی تسلیحات مثل انفجار، گرما و تشعشع تخمین میزنید که چند نفر در یک درگیری جان خود را از دست میدهند. افراد روی نقشه قرار میگیرند، حرکت میکنند و برای تجریه و تحلیل آثار برآورد صدمات و احتمال بقا پناه میگیرند.»
ادامه مطلب » | |
دی ۱۹ |
صنعت بازی پشت سد فیلترینگ
ارسال شده توسط روشن ۱۹ دی ۱۴۰۱ ۰۹:۴۶ قبل از ظهر
|
فیلتر گوگلپلی و محدودیت در دسترسی به سرویسهای مورد نیاز برای توسعه بازیها، بقای صنعت گیم را به خطر انداخته؛ تا جایی که کمیسیون بازی و سرگرمی نصر با ارسال نامهای به وزیر ارتباطات درباره افزایش مهاجرت فعالان این صنعت هشدار داده است. محدودیتهای اینترنتی و فیلتر شدن گوگلپلی ضربه سهمگینی به صنعت بازی کشور وارد کرده و به همین دلیل کمیسیون بازی و سرگرمی سازمان نظام صنفی رایانهای گزارشی از پیامد فیلتر گوگلپلی و ابزارهای توسعه بازی منتشر و آن را برای وزیر ارتباطات ارسال کرده است.
کمیسیون بازی و سرگرمی سازمان نظام صنفی رایانهای در این گزارش با استناد به آماری که از بازیسازان عضو در این کمیسیون گرفته است، اعلام کرد که مجموع اقدامات و تصمیمات غیرکارشناسی اخیر در فیلتر گوگلپلی و محدودیت در دسترسی به سرویسهای توسعه بازیها، باعث شده که درآمد بازیسازان بهطور چشمگیری کاهش پیدا کند و امکان توسعه بازیها بسیار سخت و دشوار شود. حالا فیلترینگ و محدودیتهای اینترنتی اخیر به فهرست بلندبالای معضلات بازیسازان ایرانی اضافه شدهاند تا ادامه فعالیت را برای این قشر بغرنجتر کنند.
پایان ارزآوری یک صنعت سودآور
در سالهای اخیر صنعت بازی در بسیاری از کشورهای جهان یکی از حوزههای سودآور و تاثیرگذار اقتصادی است؛ بهطوری که درآمد چین از این صنعت در سال ۲۰۲۱، چیزی در حدود ۳/ ۴۹ میلیارد دلار برآورد شده است. آمارهای منتشر شده از سوی بنیاد ملی بازی رایانهای مبنیبر وجود ۳۲ تا ۳۶ میلیون گیمر در ایران نیز مهر تاییدی بر پتانسیل موجود در این صنعت و بازار پرسود آن است.
این صنعت پرسود، اما با شروع فیلترینگ و محدودیتهای اینترنتی متحمل ضررهای هنگفتی شده است. در همین راستا کمیسیون بازی و سرگرمی سازمان نظام صنفی رایانهای با تاکید بر درآمدزایی قابلتوجه از صنعت بازی در دنیا، از فیلترینگ و محدودیتها انتقاد کرده است. در بخشی از گزارش این کمیسیون آمده است: «متاسفانه صنعت بازی در ایران نهتنها بهدرستی موردتوجه قرار نگرفته و از پتانسیلهای اشتغالزایی آن بهره کافی برده نشده، بلکه با ایجاد موانع بسیار و تصمیمات غیرتخصصی در زیرساخت اینترنت کشور، ضربات جدی و عمیقی بر پیکر این صنعت و فعالان آن هم وارد شده است.
با وجود تحریمهای شدید و ظالمانه گوگل علیه ایرانیان، فعالان این صنعت به هر شکل توانستهاند با دور زدن تحریمها از این بازار استفاده کنند، اما حالا پشت درهای فیلترینگ این پلتفرم قرار گرفتهاند.» در این گزارش تاکید شده که مسدودسازی گوگلپلی، منجر به قطع دسترسی بازیسازان به این بازار بسیار بزرگ و از دست دادن سهم چشمگیری از پتانسیل درآمدزایی و رشد آنها شده است.
در ادامه این گزارش عنوان شد: «گوگلپلی نهتنها بهدلیل تعداد کاربر بالا موردتوجه بازیسازان ایرانی و جهان است، بلکه ارائه خدمات و ابزارهای بسیار حرفهای، دقیق و جامع آن یکی از دلایل تاکید ما بر رفع محدودیت آن است. ابزارها و خدمات گوگلپلی امکان شناخت بهتر مخاطب، بهینهسازی محصول، کاهش هزینه تبلیغات و آنالیز و بررسی دقیقتر مخاطبان را در اختیار ما قرار میدهد که مشابه آن را در مارکتهای داخلی از جمله کافه بازار و مایکت نمیتوان یافت. یکی از کارکردهای دیگر گوگلپلی معرفی بازیهای ساخت ایران به ناشران جهانی و ایجاد فرصتهای تجاری نشر بینالمللی آنهاست. با این اقدام عملا راه ارتباطی بین صنعت بازیسازی ایران با جهان قطع شده و بالطبع پتانسیل بالای ارزآوری در این صنعت از بین رفته است.»
کمیسیون بازی و سرگرمی نصر تاکید کرد با بستهشدن گوگلپلی و ابزارهای توسعه، عملا شرکتهای بازیساز برای ادامه فعالیت اقدام به مهاجرت کرده و نیروهای یادشده نیز یا بیکار میشوند یا آنها نیز مهاجرت میکنند. در ادامه گزارش سازمان نصر آمده است: «محدودیت دسترسی و اتصال به سرویسهای خارج از ایران باعث شده است که بسیاری از ابزارهای مهم و حیاتی در بازیسازی از دسترس خارج شوند.
این سرویسها عموما ایرانیان را تحریم کرده و قبل از این محدودیتها بهسختی این تحریمها را پشت سر میگذاشتیم. توسعه فنی بازی با استفاده از سرویسهای گیم آنالیتیکس، یونیتی، گوگل دولوپر، فایربیس و... برای دانلود ابزارها، پکیجها، گرفتن خروجی از بازی، پیادهسازی پلاگینها و ابزارهای تحلیل و آنالیز بسیار سخت و نزدیک به غیرممکن شده است. تیمهای فنی روزهای زیادی زمان خود را به ردشدن از محدودیتهای داخلی اختصاص داده و درگیر مسائلی غیرفنی میشوند.
همچنین یکی از راههای درآمدزایی این صنعت، یعنی نمایش تبلیغات دچار چالشهای بسیار جدی شده است؛ چرا که تبلیغات سرویسهای خارجی حالا با این محدودیتها دیگر بهراحتی بارگذاری نمیشود و درنتیجه درآمد ارزی بسیاری از بین رفته است.»
اختلال و کندی اینترنت یکی دیگر از مشکلاتی است که کمیسیون بازی نصر به آن اشاره کرده است و اعتقاد دارد این امر موجب تجربه کاربری بد برای بازیکنان شده است: «درحال حاضر بازیهای آنلاین ایرانی با چالشی بسیار سخت روبهرو هستند و اختلالات اینترنت منجر به کاهش حجم مخاطبین، میزان رضایت آنها و کاهش درآمد شده است. همینطور این موضوع ریسک توسعه بازیهای آنلاین ایرانی را بیشتر کرده و در بلندمدت باعث کمشدن سهم بازیهای بومی در سبد تفریحات و سرگرمی خانوادهها خواهیم بود.» این گزارش همچنین به افزایش هزینه بازاریابی و جذب کاربر هم اشاره کرده و با تاکید بر این موضوع که فیلتر گوگل پلی باعث اختلال در استفاده از ظرفیت نمایش تبلیغات در پلتفرمهایی خارجی مثل گوگل ادز، وانکل، یونیتی ادز و... شده است، عنوان کرد: «کاربرانی که از استورهای داخلی جذب میشوند، به کیفیت مناسب دسترسی ندارد و این موضوع باعث ضرردهبودن کمپینها برای بازیسازان و شرکتهای دیجیتال مارکتر است.»
روزهای تیره بازیسازان
هرچند مشکلات صنعت بازی تنها از محدودیتهای اخیر اینترنتی به وجود نیامده است. چالشهای پیش روی این صنعت از قبل وجود داشته و حالا شدت بیشتری به خود گرفته است. امین شهیدی یکی از فعالان صنعت بازیسازی درباره موانع پیشروی بازیسازان گفت: «تمام سرویسهایی که ما برای تولید، نشر و تبلیغات بازی از آن استفاده میکنیم یا تحریم هستند یا فیلتر شدهاند. تحریم و فیلترینگ موانعی است که سالها پیش روی بازیسازان بوده و در این سالها بازیسازان تمام تلاش خود را کردهاند تا درگیر این موانع نشوند و بتوانند به فعالیتشان ادامه دهند و در کشور اشتغالزایی کنند. ما در این سالها تمام تلاشمان را کردیم تا درآمد ارزی داشته باشیم و حالا تشدید فیلترینگ و تحریمها، برداشتن موانع را برای ما سختتر میکند.»
او در ادامه افزود: «موتور بازیسازی و تمام زیرمجموعههای آن تحریم شدهاند. علاوه بر آن تمام کانالهای آموزشی بازیسازی بینالمللی نیز تحریم و فیلتر هستند. به غیر از این موارد، تمام سرویسهایی که برای مدیریت پروژه هستند یا تحریم هستند یا فیلتر شدهاند. سایتهایی هم که بازیساز میتواند از طریق آن از اقصی نقاط دنیا نیروی دورکار بگیرد تا بتواند درآمد ارزی داشته باشد و ارزآوری کند، یا تحریم است یا فیلتر شده. بهطور کلی ۹۰ درصد ابزارهایی که یک استودیو بازیسازی از آن برای تولید استفاده میکند، یا فیلتر هستند یا تحریم. در حال حاضر ۶۰ درصد از زمانی که ما باید برای تولید و مسائل مرتبط با آن بگذاریم، به دور زدن تحریمها و فیلترینگ میگذرد.»
شهیدی با تاکید بر این موضوع که مشکل عمده این صنعت نبود انگیزه در میان نیروهای کار است، اظهار کرد: «در حال حاضر مشکل عمده در این صنعت نیروی انسانی است. استودیوهای بازیسازی در تمام این سالها تلاش کردهاند شغلی را که بهطور رسمی در کشور وجود نداشته به وجود بیاورند و به آن رسمیت ببخشند.
این موانع باعث شده نیروهای کار تمایلی به ماندن در کشور نداشته باشند. مشکلات جاری باعث شده شاهد یک شکست بزرگ در استودیوهای بازیسازی باشیم.» این فعال حوزه بازی با بیان این موضوع که استودیوهای بازی برای تربیت نیرو هزینه میکنند، اما نتیجه دلخواه را نمیگیرند، گفت: «هیچ دانشگاهی برای این صنعت وجود ندارد و استودیوهای بازیسازی نیروی انسانی را خودشان تربیت میکنند. بهطور کلی هیچ مرکز آکادمیک دولتی یا خصوصی هم برای آموزش این حرفه وجود ندارد. استودیوها برای آماده کردن نیرو کلی هزینه میکنند تا یک شغل به وجود بیاورند، بعد خیلی ساده با شکست و فرار نیروی کار مواجه میشوند.»
امین شهیدی با تاکید بر این موضوع که بازدید استریمرها بعد از فیلترینگ بهطور میانگین به یک بیستم رسیده است، افزود: «خیلی از گیمرها که سالها برای جذب مخاطب و آماده کردن محتوا هزینه کردهاند، بهدلیل این موانع از کار خود صرفنظر کردند.» با تمام اینها چندی پیش وزیر ارتباطات با اعلام اینکه بر اساس وعده ریاستجمهوری قصد دارد پینگ بازیهای آنلاین را کاهش دهد؛ تاکید کرد که CDN صدوپنجاه بازی پرمخاطب به داخل کشور منتقل شدند و زمان پینگ بازیها تا یک چهارم کاهش پیدا خواهد کرد؛ ادعایی که به عقیده فعالان صنعت گیم با وجود فیلترینگ و محدودیتهای اینترنتی، عملا راهگشا نخواهد بود. (منبع: دنیای اقتصاد)
ادامه مطلب » | |
دی ۰۹ |
مشخصات کوچکترین کنسول بازی رایانه ای جهان
ارسال شده توسط روشن ۰۹ دی ۱۴۰۱ ۱۰:۵۸ بعد از ظهر
|
دستگاه های (کنسول) بازی دستی روزبهروز محبوبتر و انواع مختلفی از آنها ساخته میشود. حالا جدیدترین محصول در این خانواده، یک دستگاه به نام Arduboy Mini است که اگرچه اندازهای مشابه یک قوطی کبریت دارد، اما نمایشگر OLED و صدها بازی متنباز در اختیار کاربر قرار میدهد.
به گزارش ایتنا از برنا، خالق این کنسول فردی به نام «کوین بیتس» است که کنسول Arduino را هم توسعه داده است. محصول جدید این فرد از طراحی باز استفاده میکند و کاربران میتوانند سختافزار و کدهای آن را دستکاری کنند.
این کنسول همانطور که میتوان از اندازهاش حدس زد، اسپیکر یا باتری درونی ندارد و بهجای آن به ورودی آنها مجهز شده است. با استفاده از پورت USB-C میتوانید آن را به یک باتری یا پاوربانک متصل و از آن استفاده کنید.
مشخصات کنسول Arduboy Mini
این کنسول بازی دستی به یک نمایشگر تکرنگ OLED با رزولوشن ۱۲۸ در ۶۴ پیکسل، پردازنده ۱۶ مگاهرتزی ATmega۳۲u۴ و ۷ دکمه مجهز شده است که ۴ دکمه آن در سمت چپ و ۲ دکمه آن در سمت راست بخش جلویی قرار دارند. از ۴ دکمه میتوان برای حرکت در بازار استفاده کرد و ۲ دکمه دیگر هم دکمههای اکشن یا عملکردی محسوب میشوند. در بخش پشتی هم یک دکمه دیگر قرار دارد که برای ریست کنسول باید از آن استفاده کنید.
روی این کنسول کوچک ۳۰۰ بازی قدیمی ۸ بیتی نصب شده است که تمام آنها متنباز هستند و توسط یک جامعه توسعهدهنده جداگانه ایجاد شدهاند.
کنسول Arduboy Mini هماکنون با قیمت ۲۹ دلار به عنوان یک پروژه در کیکاستارتر (شرکتی برای کمک به پروژههای نوآورانه) حضور دارد و تنها در ۱۳ ساعت (در روز ۷ دسامبر) توانست به هدف اولیهاش یعنی جذب ۱۰ هزار دلار سرمایه، دست پیدا کند. انتظار میرود این کنسول از ژوئن ۲۰۲۳ در اختیار خریداران قرار بگیرد.
ادامه مطلب » | |
مهر ۲۷ |
آموزش: چگونه در بازیهای آنلاین امنیت خود را حفظ کنیم؟
ارسال شده توسط روشن ۲۷ مهر ۱۴۰۱ ۰۱:۱۱ قبل از ظهر
|
بسیاری از افراد در سراسر جهان بازیهای آنلاین انجام میدهند و اگرچه این بازیها لحظات خوشی را برایمان به ارمغان میآورند، اما بیخطر هم نیستند. هکرها از روشهای مختلفی برای ورود به کامپیوتر گیمرها استفاده میکنند، البته میتوانید با چندین اقدام ساده، مانع از چنین کاری شوید. بنابراین میخواهیم نحوه حفظ امنیت در بازیهای آنلاین را به شما آموزش دهیم.
از فایروال استفاده کنید
اولین قدم برای محافظت از خودتان در برابر تهدیدات آنلاین در هنگام انجام بازیهای آنلاین، فعالسازی فایروال (Firewall) روی سیستمتان است.
اگر در هنگام انجام بازیهای آنلاین با مشکل ارتباطی مواجه شوید، این احتمال وجود دارد که از شما خواسته شود فایروال را بطور کامل غیرفعال کنید. اما بجای چنین کاری، بهتر است فایروال را فعال نگه دارید تا فقط اجازه عبور بازی را از فایروال بدهید. با این رویکرد، اینترنت بدون محدودیت به بازی ویدیویی دسترسی پیدا میکند، اما امنیت سایر بخشهای سیستمتان در برابر تهدیدات احتمالی حفظ میشود.
نحوه اجازه دادن به برنامه برای عبور از فایروال
روی دکمه استارت کلیک کرده و به تنظیمات بروید.
در بخش تنظیمات، گزینه Update & Security را انتخاب کنید.
در ادامه گزینه Windows Security را انتخاب کنید.
زیر بخش Protection، روی گزینه Firewall & network protection کلیک کنید.
روی گزینه Allow an app کلیک کنید.
در پنجره بعدی، ابتدا گزینه Change Settings را انتخاب کنید. برای انجام اینکار به دسترسی ادمین نیاز دارید.
حالا روی گزینه Allow another app کلیک کنید.
بازی ویدیوی و کلاینت مرتبط را از لیست انتخاب کنید. اگر آنها در این فهرست وجود ندارند، روی گزینه Browse کلیک کرده و بازی را پیدا کنید.
در پایان روی گزینه OK کلیک کنید.
پس از اینکار، در حالی که فایروال ویندوز از سیستمتان محافظت میکند، بازی آنلاین هم عملکردش را حفظ میکند.
روتر خود را بطور مناسب پیکربندی کنید
اگر روتر به درستی پیکربندی شده باشد، تجربه بازی آنلاین مناسبی خواهید داشت. با این حال، روتر چندین ویژگی امنیتی دارد که شما را از دست تهدیدات آنلاین در امان نگه میدارد که شامل فایروال و رمزگذاری شبکه وای فای میشود.
پس از یک تحقیق ابتدایی، شاید این فکر به ذهنتان برسد که این قابلیتهای امنیتی تاثیر مخربی روی تجربه بازیهای آنلاین دارند، اما چنین چیزی درست نیست. بنابراین به بهانه دستیابی به تجربه بازی آنلاین بهتر، ویژگیهای امنیتی روتر را غیرفعال نکنید. این احتمال وجود دارد که فایروال و سایر ویژگیهای امنیتی روتر شما غیرفعال باشد، بنابراین دوباره آنها را بررسی کنید تا در اینصورت، فعال شوند.
برای فعالسازی ویژگیهای امنیتی روتر خود مراحل زیر را دنبال کنید:
مرورگر اینترنت را باز کرده و آدرس آیپی روتر خود را درون نوار آدرس تایپ کنید و کلید Enter را بزنید. معمولا آدرس آیپی روتر با ۱۹۲.۱۶۸ شروع میشود. با یک جستجوی ساده در گوگل میتوانید آدرس آیپی دقیق خود را پیدا کنید.
در صفحه ورود روتر، اطلاعات را وارد کنید.
به بخش Security در صفحه روتر بروید و از روشن بودن فایروال مطمئن شوید. در این صفحه ویژگیهای امنیتی دیگری هم وجود دارند که باید فعال باقی بمانند.
اگر روتر شما گزینهای برای تنظیم سطح امنیت فایروال دارد، گزینه میانی را انتخاب کنید تا علاوه بر حفظ امنیت، محدودیت زیادی برایتان درنظر نگیرد.
اسکرین شات بالا مربوط به روتر TP-Link میشود، با این حال روش آن در روترهای دیگر هم مشابه است.
از برنامههای تقلب استفاده نکنید
همه ما دوست داریم در بازیها برنده باشیم و همین حس برخی مواقع باعث میشود به سراغ تقلب کردن برویم و حالتهای مختلفی مانند تیرهای نامحدود را تجربه کنیم. اما این رویکرد میتواند برایمان دردساز شود چرا که بسیاری از برنامههای تقلب در بازیها، حاوی بدافزار هستند و از شما میخواهند در هنگام نصب، آنتی ویروس سیستمتان را غیرفعال کنید.
بنابراین با دانلود چنین اپهایی نه تنها روی تجربه بازی دیگر گیمرها تاثیر منفی میگذارید، بلکه امنیت خودتان را هم در معرض خطر قرار میدهید. هکرها از این برنامهها برای سرقت اطلاعات مهم و حساس مانند اطلاعات کارت اعتباری و پسوردها استفاده میکنند و حتی برخی مواقع بدون اطلاع شما، از سیستمتان برای استخراج رمزارزها استفاده میکنند.
برخی مواقع هکرها با همین برنامهها، سیستمتان را قفل میکنند و برای بازگرداندن آنها، از شما درخواست پول میکنند. در کنار تمام این موارد، استفاده از برنامههای تقلب در بازی میتواند باعث محرومیت دائمیتان از اجرای بازی هم شود. بنابراین استفاده از برنامههای تقلب، میتواند دردسرهای زیادی برایتان به همراه داشته باشد.
اطلاعات شخصیتان را لو ندهید
تمام بازیهای آنلاین نیاز به تگ گیمر دارند تا سایر گیمرها بتوانند شما را شناسایی کنند. مطمئن شوید که این تگ، حاوی اطلاعات شخصیتان مثل نامتان، ایمیلتان یا موقعیتتان نباشد. تنظیمات حریم خصوصی روی کلاینت بازیهای ویدیویی مانند استیم را بررسی کنید تا از دادههایی که در اختیار دیگران قرار میگیرند، مطمئن شوید.
هرگونه اطلاعات شخصی میتواند برایتان دردسرساز شود و از آنها برای هدف قرار دادن شما استفاده شود. حتی آدرس ایمیل هم میتواند برای ارسال پیامهای اسپم و دستیابی به پسوردتان استفاده شود. علاوه بر این، برای پذیرفتن پیشنهاد دوستی افراد ناشناس هم رویکرد محتاطانهای در پیش بگیرید، مخصوصا اگر چنین فردی را تا به امروز در سرور ندیدهاید.
از حالت گیمینگ در آنتی ویروس استفاده کنید
برخی مواقع آنتی ویروس میتواند روی تجربه بازیهای آنلاین تاثیر منفی داشته باشد. البته در کنار محدودیتهای سختگیرانه، آنتی ویروسها منابع زیادی هم از سیستمتان مصرف میکنند. با این حال، بسیاری از این نرم افزارها از حالت گیمینگ هم بهره میبرند.
حالت گیمینگ در آنتی ویروس اسکن ویروس در پس زمینه را متوقف میکند و همچنین نوتیفیکیشنها بیصدا میشوند تا تجربه بازی بدون مزاحمتی داشته باشید. اگر در هنگام اجرای بازی از سمت آنتی ویروس دچار مشکلی شدید، بجای اینکه آن را غیرفعال کنید، از حالت گیمینگ استفاده کنید. برخی آنتی ویروسها از تقویتکننده بازی بهره میبرند و فایلهای اضافه را هم پاک میکنند تا در هنگام بازی کردن، تجربه بهتری در اختیارتان قرار بگیرد.
با چند قدم بالا میتوانید امنیت خود را در هنگام اجرای بازیهای آنلاین حفظ کنید.
منبع: پایگاه اطلاعرسانی پلیس فتا
ادامه مطلب » | |
مهر ۱۳ |
سرمایه گذاری ۳۷ میلیارد دلاری عربستان در صنعت بازیهای دیجیتال
ارسال شده توسط روشن ۱۳ مهر ۱۴۰۱ ۰۵:۱۲ بعد از ظهر
|
در ادامه سرمایهگذاریهای دولتی عربستان سعودی در بخش سرگرمی و فناوریهای نوین، مقامهای دولتی این کشور روز پنجشنبه اعلام کردند گروه بازیسازی یارانهای «ساوی» (Savvy Gaming Group) معادل ۳۷.۸ میلیارد دلار آمریکا در طرحهایی بهمنظور تبدیل این کشور به یک مرکز جهانی بازیهای دیجیتال و آنلاین (Gaming) سرمایهگذاری میکند. گروه بازیسازی یارانهای «ساوی»، متعلق به صندوق عمومی سرمایهگذاری عربستان سعودی است.
خبرگزاری رویترز روز پنجشنبه هفتم مهرماه ۱۴۰۱ بهنقل از منابع دولتی عربستان سعودی نوشت بخشی از این سرمایهگذاری دولتی، صرف خرید شرکتهایی میشود که توسعهدهنده بازیهای شرکت «ساوی» بهشمار میروند.
خبرگزاری دولتی عربستان سعودی نیز روز پنجشنبه در گزارشی بهنقل شاهزاده محمد بن سلمان، ولیعهد و نخستوزیر عربستان سعودی نوشت: «گروه بازیهای دیجیتال، بخشی از رویکرد بلندپروازانه این کشور با هدف تبدیل شدن عربستان سعودی به قطب جهانی بازیهای کامپیوتری و دیجیتال است.»
هدفی که بهگفته نخستوزیر عربستان سعودی قرار است تا سال ۲۰۳۰، کمتر از هشت سال، دیگر محقق شود.
هدف محوری از اجرای طرح چشمانداز ۲۰۳۰ عربستان سعودی، کاهش وابستگیهای این کشور به درآمد نفت و بهکارگیری فعالانه دانش و فناوریهای نوین در اقتصاد و جامعه عربستان است.
بهگفته ولیعهد عربستان سعودی، این کشور در حال بهرهگیری از ظرفیتهایی است که در بخش بازیهای دیجیتاال وجود دارد تا اقتصادی متنوع و پیشرو داشته باشد.
بهگفته شاهزاده بن سلمان، عربستان سعودی قصد دارد میزبانی رقابتهای گیمینگ (بازیهای دیجیتال) را در سراسر این کشور گسترش دهد.
خبرگزاری دولتی عربستان سعودی در بخش دیگری از گزارش روز پنجشنبه نوشت: دولت قصد دارد ۲۵۰ شرکت بازیسازی و خدمات مرتبط در عربستان سعودی فعال کند.
سهم این بخش از تولید ناخالص داخلی عربستان سعودی قرار است تا سال ۲۰۳۰ به ۵۰ میلیارد ریال (تقریبا معادل ۱۳ میلیارد دلار آمریکا) برسد. انتظار میرود حدود ۳۹هزار فرصت شغلی جدید هم در این زمینه ایجاد شود.
منبع: ایندیپندنت
ادامه مطلب » | |