Live Chat Software by Ariaphone |
اخبار
تیر ۰۷ |
امارات متحده عربی بالاترین درصد علاقهمندان به بازیهای دیجیتال را دارد
ارسال شده توسط روشن ۰۷ تیر ۱۴۰۱ ۱۰:۳۱ بعد از ظهر
|
در امارات متحده عربی، وقتی پای بازیهای ویدیویی در میان باشد بزرگسالان حرف اول را میزنند.
نتایج یک نظرسنجی جهانی نشان میدهد که امارات متحده عربی بالاترین درصد علاقهمندان به بازیهای ویدیویی را دارد. در این نظرسنجی از هر ۱۰ پاسخدهنده اماراتی ۹ نفر گفتند که وقتشان را پای بازیهای اینترنتی، کامپیوتری و آنلاین میگذرانند. برخی این سرگرمی را به یک شغل تبدیل کردهاند، اما اکثریت مردم برای سرگرمی بازی میکنند.
این نظرسنجی نشان داد که ۲۳ درصد از این افراد «گیمر» مداوم هستند، یعنی حداقل ۱۱ ساعت در هفته بازی میکنند.
به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، نظرسنجی جهانی مصرفکنندگان توسط استاتیستا (Statista)، یک شرکت پایگاه داده آلمانی، با ۴۵۶۵۰ نفر از ۳۹ کشور بین آوریل ۲۰۲۲ تا مارس سال جاری مصاحبه کرد تا عادات بازی را در بین افراد بالای ۱۸ سال بررسی کند.
از ۱۰۱۳ اماراتی و افراد مقیم این کشور که در این نظرسنجی شرکت کردند، ۹۰ درصد گفتند که بازیهای ویدیویی را انجام میدهند. ۷۳ درصد از این افراد انواع بازیها را روی تلفنهای همراه خود بازی میکنند.
از دیگر کشورهایی که تعداد افراد بزرگسال زیادی دارند، میتوان به چین اشاره کرد که ۸۷ درصد از ۴۰۳۲ نفری که در نظرسنجی شرکت کردند از این سرگرمی لذت میبرند. در ایالاتمتحده ۷۷ درصد از ۷۶۰۸ پاسخدهنده گفتند که بازی میکنند.
استاتیستا در وبسایت خود گفت: «بر اساس نظرسنجی جهانی مصرفکنندگان استاتیستا، امارات متحده عربی کشوری بود که بیشترین تعداد بازیکنان بزرگسال را در سال ۲۰۲۲ داشت. در سال ۲۰۲۲، بازیهای دیجیتال در امارات متحده عربی ضریب نفوذ ۶۴ درصدی را در بین گیمرهای مرد به ثبت رساند. این در حالی است که ضریب نفوذ همتایان زن آنها در همان سال به ۵۸ درصد رسید.»
در نظرسنجی از حدود ۴۰ کشور نیجریه و اندونزی و همچنین چین و مصر بیشترین تعداد بزرگسالانی را گزارش کردهاند که گفتهاند بازیهای ویدیویی انجام میدهند.
با گذشت سالها فرهنگ بازی در امارات متحده عربی به طور فزایندهای محبوبیت پیدا کرده است و چندین رویداد مرتبط در این کشور برگزار میشود.
بزرگترین رویداد بازیهای ویدیویی با یک جایزه پانزده میلیون دلاری در تابستان امسال در ریاض برگزار میشود.
تخمین زده میشود که بازار جهانی بازی در سال ۲۰۲۲ با نرخ رشد ۵٫۳۲ درصد به ۲۹۶٫۸ میلیارد دلار و تعداد کاربران تا سال ۲۰۲۶ به ۴٫۵ میلیون کاربر برسد.
آمریکای شمالی با وجود رشد قوی در منطقه آسیا، قرار است همچنان پردرآمدترین بازار بازی در سراسر جهان باقی بماند.
ادامه مطلب » | |
خرداد ۳۱ |
دستکاری بازیهای آنلاین کودکان برای ادامه بازی و پرداخت پول بیشتر
ارسال شده توسط روشن ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ ۱۱:۳۶ قبل از ظهر
|
مطالعهای نشان داد که اغلب برنامکهای تلفن همراه (mobile phone apps) که برای کودکان ساخته شدهاند، از «طراحی تاثیر حیلهگرانه» (manipulative design tricks) بهره میگیرند تا آنها را «بفریبند» که طولانیتر بازی کنند یا بیشتر خرید کنند.
از هر پنج برنامک بازی کودکان، چهار برنامک چنین ویژگیهای طراحی معروف به «الگوهای تاریک» دارد و «به جای منافع کودکان، درخدمت منافع شرکتهای فناوری است».
به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، در این مطالعه که پژوهشگران دانشگاه میشیگان انجام دادهاند، آمده است که در نتیجه همین ویژگیهای طراحی «تاثیر حیلهگرانه»، کودکان دستگاههای خود را هنگام خواب یا صرف شام کنار نمیگذارند که منجر به بروز نگرانی و اضطراب (stress) در خانواده میشود.
این مطالعه نشان داد که کودکان خانوادههای کمدرآمد یا دارای والدینی با تحصیلات پایینتر، بیشتر احتمال دارد از برنامکهایی استفاده کنند که چنین روشهایی را به کار میگیرد و آنها را بیشتر در معرض تبلیغات قرار میدهد.
جنی رادسکی، نویسنده اصلی این مقاله که پژوهشگر دانشگاه پزشکی میشیگان است، در بیانیهای گفت: «این ترفندهای طراحی به طرز نامتناسبی در برنامکهایی که کودکانی با پسزمینههای اجتماعی-اقتصادی نامساعد استفاده میکنند، وجود دارد، که نشاندهنده بیانصافی در نحوه بهرهبرداری از توجه کودکان خردسال برای کسب درآمد است.»
یکی از نمونههای «تاصیر حیلهگرانه» یا «دستکاری»هایی که محققان یافتهاند، بازیای است که به کاربران میگفت:«با هزینهای ناچیز با این حیوانات زیبا بازی کنید! از پدرومادرتان بخواهید!»
بازیهای دیگر کاربران را تحت فشار میگذارد تا اگر بازی متوقف شد، دکمه «اعلام مخالفت» را بزنند و به بازی ادامه دهند. شخصیت گربه سخنگوی متحرک در بازی «مای تاکینگ تام ۲» (My Talking Tom 2) وقتی بازیکن تصمیم میگیرد به سطح بعدی نرود، حرفهایی میزند مثل: «میخواهی تسلیم شوی؟» یا وقتی موقعیت بازیکن روی حالت «بیحرکت» (idle) است، میگوید: «کاری میکنی که خوابم بگیرد.»
روش دیگری که با آن کودکان را تحت فشار قرار میدهند، اعلانهایی (notifications ) است که با استفاده از وعده پاداش، از آنها میخواهد کمی بعد به بازی برگردند.
یکی از شخصیتهای بازی «دراگون مانیا لجندز» (Dragon Mania Legends) به کاربران گفت:«فردا بیایید و این اژدها را بگیرید! حالا برای جایزههای باارزش دیگر به دراگولندیا بروید!»
در این مطالعه که در نشریه پزشکی «جاما نتورک اوپن» (JAMA Network Open) منتشر شد، روشهای دیگری، از جمله فشار زمانی ساختگی، محدودیتهای رهیابی، و فشار مبتنی بر تبلیغات کاملا شرح داده شده است.
رادسکی میگوید: «کودکان شخصیتهای رسانهای محبوبشان را دوست دارند، بنابراین ممکن است به ویژه در برابر تحت فشار قرار گرفتن از جانب آنها نقطهضعف داشته باشند، یا هربار که به جایی میرسند که ممکن است بخواهند از برنامک جدا شوند، ببینند جوایز مجازی از همه جای صفحه به آنها چشمک میزند.»
«کاربران بزرگسال هم با تبلیغات روی برنامههای دستگاههای دیجیتال هدف قرار میگیرند. اما کودکان کوچکتر از آنند که این نوع طراحی اغواکنندهای که بازیشان را مختل میکند درک کنند.»
او ادامه داد: «والدین غالبا میگویند زمانی که وقت انجام کار دیگری فرامیرسد – مثل وقت شام، یا آماده شدن برای خواب- فرزندانشان دستگاه را به آنها تحویل نمیدهند و ترفندهای طراحی ادامه بازی که ما یافتهایم، به احتمال زیاد به این منبع اجتنابناپذیر استرس خانوادگی دامن میزند.»
نویسندگان این مطالعه نوشتند که امیدوارند یافتههای آنان رهبران صنایع را ترغیب کند که برنامکهای ویژه کودکان را قانونمندتر (further regulate) کنند.
آنها افزودند: «نیاز مبرمی به اقدامهای دولتی، نظارتی یا [در گستره این] صنعت است تا اطمینان حاصل شود که پیش از ورود محصولات دیجیتال به بازار، نیازهای کودکان درنظر گرفته شده است.»
«اوتفیت۷»، (Outfit7) شرکت بازی کامپیوتری ویدیویی که «مای تاکینگ تام ۲» را ساخته است، در وبسایت خود به والدین توصیه میکند که «محدودیت زمانی توافقی» تعیین کنند، و«گیم لوفت» (Gameloft)، سازنده «دراگون مانیا لجندز»، «والدین را به شدت ترغیب میکند که بر رفتارهای کودکان خود نظارت کنند.»
ادامه مطلب » | |
خرداد ۲۰ |
اپلیکیشن ایکسباکس برای تلویزیونهای هوشمند منتشر میشود
ارسال شده توسط روشن ۲۰ خرداد ۱۴۰۱ ۰۸:۵۳ بعد از ظهر
|
مایکروسافت اعلام کرد این اپلیکیشن ابتدا برای تلویزیونهای هوشمند ۲۰۲۲ سامسونگ منتشر خواهد شد و سپس، توزیع آن را به دیگر سازندگان تلویزیونهای هوشمند توسعه خواهد داد.
به گزارش ایتنا از ایسنا، این شرکت اعلام کرد مشترکان سرویس بازی ابری ایکس باکس می توانند بیش از ۱۰۰ عنوان بازی را در تلویزیونهایی بازی کنند که می توانند با دسته کنترلهای بلوتوثی جفت شوند.
پس از رشد ۹۲ درصدی درآمد مایکروسافت از سخت افزار ایکس باکس در سال ۲۰۲۱، این اقدام متهورانه ای از سوی این شرکت محسوب می شود. مایکروسافت اعلام کرد این اپلیکیشن از ۳۰ ژوئن، در ۲۷ کشور قابل دسترس خواهد شد.
همکاری ایکس باکس با تولیدکنندگان بزرگ تلویزیون در سال ۲۰۲۱ آغاز شد تا بازیهای ایکس باکس در دستگاههای بیشتری قابل دسترس شوند. بازی، چهارمین حوزه محصول مهم مایکروسافت است و این شرکت قصد دارد مشترکان بیشتری را به سرویس "ایکس باکس گیم پاس" (Xbox Game Pass) جلب کند که ۱۰ دلار در ماه هزینه اشتراک آن است و شامل گزینه اجرای بازی در رایانه شخصی و پخش از طریق ابری است.
بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، کسب و کار فروش کنسول بازی مایکروسافت در سال ۲۰۲۰ با عرضه ایکس بازی سری ایکس و سری اس همزمان با تعطیلی ادارات و مدارس به دلیل پاندمی کووید و تمایل افراد برای صرف زمان بیشتری برای بازی، رونق پیدا کرد. اما کمبود قطعات و قرنطینه های اخیر در چین، به توانایی مایکروسافت برای تولید کنسولهای جدید آسیب زده است.
ادامه مطلب » | |
اردیبهشت ۳۰ |
قابلیتهای بازی کردن به تیکتاک افزوده میشود
ارسال شده توسط روشن ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۱۲:۵۲ بعد از ظهر
|
بازیهایی که در این اپلیکیشن اضافه می شوند، درآمد تبلیغاتی تیک تاک را افزایش داده و همچنین زمانی که کاربران در این اپلیکیشن سپری می کنند را طولانی تر می کنند. تیک تاک یکی از محبوبترین اپلیکیشنهای جهان با بیش از یک میلیارد کاربر ماهانه فعال است.
به گزارش ایتنا از ایسنا، ویتنام که ۷۰ درصد شهروندانش پایین ۳۵ سال سن دارند، یکی از بازارهای جذاب برای پلتفرمهای شبکه اجتماعی مانند تیک تاک، فیس بوک و یوتیوب است.
به گفته چهار منبع آگاه، تیک تاک که متعلق به شرکت چینی بایت دنس است، قصد دارد قابلیت بازی را به صورت گسترده در جنوب شرقی آسیا عرضه کند. این اقدام ممکن است در سه ماهه سوم سال میلادی جاری انجام شود.
بر اساس گزارش رویترز، هنوز برنامه تیک تاک برای عرضه قابلیتهای بازی در بازارهای دیگر معلوم نیست. اگرچه کاربران تیک تاک می توانند بازیهایی که پخش می شوند را تماشا کنند اما در اکثر مناطق، قادر نیستند در اپلیکیشن تیک تاک، بازی کنند. حتی بدون بازی هم درآمد تبلیغاتی تیک تاک افزایش داشته است.
طبق آمار شرکت تحقیقاتی اینسایدر اینتلیجنس، درآمد تبلیغاتی تیک تاک سال گذشته به بیش از ۱۱ میلیارد دلار رسید و از مجموع فروش توییتر و اسنپ فراتر رفت.
ادامه مطلب » | |
اردیبهشت ۲۸ |
بیش از 19 میلیون پلیاستیشن 5 فروخته شده است!
ارسال شده توسط روشن ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ ۰۸:۳۰ قبل از ظهر
|
گزارشها حاکی از آن است که کمپانی سونی تا امروزموفق به فروش 19.3 میلیون دستگاه پلی استیشن 5 در سراسر جهان شده است.
به گزارش ایتنا و به نقل از engadget، سونی به تازگی اعلام کرده است که در سه ماهه اخیر 2 میلیون دستگاه پلی استیشن 5 فروخته است و به این ترتیب شمار تمامی کنسولهای فروخته شده از این نسل به 19.3 میلیون دستگاه رسیده است.
جالب است بدانید که آمار فروش پلی استیشن 5 نسبت به سه ماهه مشابه سال گذشته میلادی افت شدیدی داشته است. این کمپانی در بازه زمانی یاد شده موفق به فروش 3.3 میلیون واحد پلی اشتیسن 5 شده بود. با این حال این کمپانی توانسته است فروش عناوین بازی را افزایش بدهد و در سال جاری 70.5 میلیون عنوان بازی مناسب پلی استیشن 4 و 5 را به فروش رسانده است. سال گذشته این رقم 61.4 میلیون عنوان بود.
به صورت کلی بخش سرویسهای بازی و شبکه سونی که به GSN مشهور است در سه ماهه گذشته 5.1 میلیون دلار در آمد داشته است که نسبت به سال گذشته میلادی افزایش اندکی را شاهد بوده است. فروش این کمپانی در سراسر سال 2021 میلادی یکسان بوده است و نسبت به سال 2020 تنها با دو درصد افزایش روبرو شده و سود این کمپانی نیز تنها اندکی تغییر کرده است.
این آمار و ارقام به معنای آن است که فروش پلی استیشن 5 هم اکنون از پلی استیشن 4 عقب افتاده است و در بازه زمانی مشابه حدود 3.1 میلیون دستگاه کمتر از پلی استیشن 4 فروخته شده است. سونی این پدیده را قابل پیش بینی میدانست و علت کاهش فروش را نه کاهش تمایل مشتریان، بلکه ناتوانی در ساخت دستگاههای بیشتر به دلیل مشکل جهانی کمبود تراشه عنوان کرده است.
خبر خوب این است که سونی انتظار دارد که به زودی این آمارها رشد چشمگیری داشته باشند. این کمپانی رشد 34 درصدی را در سه ماهه بعدی پیش بینی کرده است و دلیل آن را زنجیره تامین قطعات قویتر و نیز فروش بازیهای سوم شخص دانسته است. این کمپانی همچنین سرویسهای پلی استیشن پلاس اکسترا و پریمیوم را نیز آغاز خواهد کرد و شمار مشترکان این سرویس را نیز در یه ماهه بعدی افزایش خواهد داد.
ادامه مطلب » | |