Live Chat Software by Ariaphone |
اخبار
تیر ۰۷ |
Hangouts از دور خارج میشود!
ارسال شده توسط روشن ۰۷ تیر ۱۴۰۱ ۱۰:۰۱ قبل از ظهر
|
گوگل اعلام کرد: "هنگ اوتس" پس از نوامبر سال ۲۰۲۲ دیگر قابل دسترس نخواهد بود و پیش از این تاریخ، مهاجرت کاربران "هنگ اوتس" به "چت" (Chat) آغاز خواهد شد. اگر شما همچنان در گوشی خود از "هنگ اوتس" استفاده میکنید، از امروز پیشنهاد برای مهاجرت به اپلیکیشن "چت" یا تجربه چت در جی میل را مشاهده خواهید کرد. "گوگل چت" جای "هنگ اوتس" را خواهد گرفت.
به گزارش ایتنا از ایسنا، در جیمیل، گوگل تا ژوئیه برای ترغیب کاربران "هنگ اوتس" به تغییر پیام رسان خود، اقدام نخواهد کرد. صفحه وب "هنگ اوتس" تا نوامبر قابل دسترس خواهد ماند و کاربران وب این پیام رسان حداقل یک ماه هشدار دریافت میکنند و سپس انتقال خودکار آنها از صفحه وب "هنگ اوتس" به سرویس "چت" آغاز میشود. گوگل به کاربران "هنگ اوتس" قول داده است مکالماتشان به اپلیکیشن جدیدتر منتقل خواهد شد. همچنین کاربران میتوانند از سرویس Takeout برای دانلود یک کپی از دیتای خود استفاده کنند.
بر اساس گزارش وب سایت انگجت، گوگل به تدریج در حال حذف برند "هنگ اوتس" و جایگزین کردن سرویسهای پیام رسان جدیدتر است. بنابراین عجیب نیست که این شرکت بالاخره تصمیم گرفت به فعالیت "هنگ اوتس" پایان دهد. این سرویس اگر چه هرگز از محبوبیت مشابه اپلیکیشنهای پیام رسان دیگر برخوردار نشد اما طرفداران خود را داشت.
ادامه مطلب » | |
تیر ۰۶ |
معرفی قابلیتهای ویژه نسخه جدید تلگرام پولی (پریمیوم)
ارسال شده توسط روشن ۰۶ تیر ۱۴۰۱ ۰۶:۱۳ قبل از ظهر
|
اپلیکیشن تلگرام یک پیامرسان پرطرفدار با بیش از ۷۰۰ میلیون کاربر فعال ماهانه است. دلیل محبوبیت تلگرام که رقیب اصلی «واتساپ» شناخته میشود، وجود رباتها، استیکرهای متنوع، امکان راهاندازی کانال و تعاملات زیادی است که در اختیار کاربران قرار میدهد.
به گزارش ایتنا و به نقل از ایندیپندنت، به تازگی تلگرام نسخه «اشتراک ویژه» خود را ارائه کرده است که قابلیتهای بیشتری در اختیار کاربران قرار میدهد و محدودیتهای نسخه رایگان را کاهش میدهد. اما نکته قابل توجه این است که کاربران ایرانی امکان استفاده از نسخه ویژه را ندارند و حتی گزینه «telegram premium» هم برای آنها نمایش داده نمیشود. به عبارت دیگر، این قابلیت بر روی شمارههای ایران نمیتواند فعالسازی شود و کاربران ایرانی تلگرام حتی با استفاده از ابزارهای تغییر «آیپی» و سرویسهای پرداخت بینالمللی هم نمیتوانند از این سرویس تازه استفاده کنند.
نسخه ویژه تلگرام چه امکاناتی دارد؟
کاربران با خرید اشتراک ویژه میتوانند فایلهایی با حجم چهار گیگابایت روی فضای ابری بارگذاری کنند و با دیگران به اشتراک بگذارند. در نسخه رایگان، این حجم (بارگذاریشدنی در فضای ابری) به دو گیگابایت هر فایل محدود است. این امکان نیز فراهم شده است که کاربران بدون اشتراک ویژه هم بتوانند از محتوایی که افراد دارای اشتراک ویژه بارگذاری کردهاند، استفاده کنند.
همچنین، کاربران اشتراک ویژه میتوانند محتوا و فایلها را با بیشترین سرعت ممکن بارگذاری کنند و با حداکثر سرعتی که اینترنت آنها پشتیبانی میکند، به فایلهای بارگذاریشده در فضای ابری خود دسترسی داشته باشند. محدودیتهای اضافه کردن حساب کاربری، پیوستن به کانال، و ساختن پوشه نیز برای کاربران اشتراک ویژه کمتر شده است. در اشتراک ویژه میتوان به هزار کانال پیوست، درحالی که کاربران نسخه رایگان میتوانند حداکثر در ۵۰۰ کانال عضو شوند.
در نسخههای رایگان محدودیت ایجاد سه حساب کاربری وجود دارد که در نسخه ویژه امکان اضافه کردن حساب چهارم نیز فراهم شده است. در نسخه اشتراکی کاربران میتوانند ۱۰ گفتوگو از صفحه اصلی سنجاق (pin) کنند، و ۱۰ برچسب (sticker) مورد علاقه خود را ذخیره کنند. کاربران نسخه ویژه تلگرام میتوانند شرححال (biography) طولانیتری از خود بنویسند و در آن «پیوند» (link) هم قرار دهند. محدودیت توضیحات یادداشتها و محتوای چندرسانهای در نسخه اشتراکی کمتر شده است، و کاربران میتوانند از حروف و نشانههای (characters) بیشتری استفاده کنند و توضیحات طولانیتر در محتواهای خود بنویسند. از این گذشته، کاربران اشتراک ویژه میتوانند حداکثر ۲۰ لینک «t.me» برای کانالها و گروههای خود رزرو کنند.
قابلیت تبدیل پیام صوتی به متن را میتوان از جالبترین ویژگیهای نسخه ویژه تلگرام دانست. با استفاده از این ویژگی، افراد میتوانند در مکانهایی که از امکان گوش دادن به صدا برخوردار نیستند، صوت را به متن تبدیل کنند و سپس به پیام پاسخ دهند. همچنین، کاربران میتوانند به عملکرد قابلیت تبدیل گفتار به متن امتیاز دهند تا در گذر زمان بهبود یابد. هنوز اطلاعات دقیقی از زبانهای پشتیبانی شده این قابلیت در دست نیست. در مورد برچسبها و واکنشها هم تلگرام تمهیدات ویژهای برای کاربران در نظر گرفته است. قابلیت پخش انیمیشنهای تمامصفحه به تعدادی از برچسبها اضافه شده است که جذابیتهای بصری دوچندانی به آنها میبخشد.
در مورد «تصویر پروفایل» نیز امکانات بیشتری در اختیار کاربران اشتراک ویژه قرار داده شده است. عکس پروفایل متحرک، یکی از این ویژگیها است. با استفاده از این قابلیت، تصویر متحرکی از فرد برای کاربران دیگر در همه قسمتهای برنامک (از جمله داخل گفتوگو و در صفحه فهرست گفتوگوها) نمایش داده خواهد شد. همچنین، کاربران اشتراک ویژه میتوانند «نگاره» (Icon) تلگرام را در صفحه اصلی دستگاه تغییر دهند و نگاره دیگری با سلیقه خودشان انتخاب کنند.
تلگرام در بسیاری از موارد یک سرویس پیشرو و بیپروا بوده است. این نخستین بار است که یک پیامرسان با چند صد میلیون کاربر، سرویس ویژه غیررایگان ارائه میدهد. برنامکهای «سیگنال»، «واتساپ»، و پیامرسان فیسبوک که از رقیبان اصلی تلگرام به شمار میروند، همه ویژگیهای سرویس خود را رایگان ارائه میدهند و شاید این تصمیم تلگرام به تغییر رویه سرویسهای دیگر نیز بینجامد.
اگرچه تلگرام در سرویس اشتراک ویژه، قابلیتهایی کمنظیر و کارآمد به کاربران ارائه میدهد، هزینه اشتراک آن در برخی کشورها بیشتر از حدس و گمانها بوده است و ممکن است این تعیین قیمت، باعث کاهش استقبال از این سرویس در برخی کشورها شود. قیمت اشتراک ویژه تلگرام برای استفاده در تلفنهای اندروید در امریکا پنج دلار، در هند ۴۶۹ روپیه (معادل حدود شش دلار) و در ترکیه ۹۴ لیر (معادل حدود پنج دلار و نیم) است. این در حالی است که در ترکیه هزینه اشتراک ماهیانه یوتیوب ۱۷ لیر، و هزینه اشتراک ماهیانه «طرح پایه» نتفلیکس ۳۸ لیر است.
نکته قابل توجه این است که تلگرام قیمت گذاریهای متفاوت برای سیستم عاملهای مختلف انجام داده است، مثلا در ترکیه هزینه اشتراک یک ماهه برای نسخه ویندوز ۱۴ لیر و در نسخه اندروید ۹۴ لیر است، در حالی که پس از خرید اشتراک میتوان از آن در تمام سیستم عاملها استفاده کرد. مشخص نیست که این اتفاق یک خطای اجرایی بوده است یا یک سیاستگذاری فروش، زیرا تعداد کاربران اندروید بیشتر از ویندوز است و ممکن است بسیاری از افراد از این موضوع اطلاع نداشته باشند که میتوان اشتراک را با قیمت ارزانتر در ویندوز خریداری کرد و در اندروید هم از آن استفاده کرد.
آیا تلگرام کاملا ایمن و قابل اعتماد است؟
تلگرام حتی در سرویسهای رایگان خود ویژگیهایی را به کاربران ارائه میدهد که در پیامرسانهای دیگر یافت نمیشود. اما وقتی سخن از میزان امنیت و حریم خصوصی به میان آید، ابهامهایی در فعالیت تلگرام دیده میشود. اگرچه بنیانگذار تلگرام، واتساپ را ناامن خوانده و استفاده از آن را خطرناک توصیف کرده بود، باید توجه کرد که تلگرام نیز امنیت حداکثری برای کاربران فراهم نکرده است و فقط در گفتوگوهای مخفی (Secret Chats) رمزگذاری سرتاسری ارائه میکند و در حالت پیشفرض، پیامها از آن سطح امنیتی بهره نمیبرند. این بدان معنا است که در حالت عمومی، اطلاعات فقط بین دستگاه کاربر و سرورهای تلگرام رمزگذاری میشوند و در سرور رمزگذاری نمیشوند و اگر آن سرورها هک شود، دسترسی به اطلاعات کاربران امکانپذیر است.
همچنین، موارد سلب مسئولیت زیادی در سند حریم خصوصی تلگرام به چشم میخورد که در یک برنامه متمرکز بر حریم خصوصی، معمول نیست. برای نمونه، این شرکت آدرس آیپی، اطلاعات دستگاه، و تغییرات نام کاربری را ثبت و تا ۱۲ ماه ذخیره میکند، و براساس سند حریم خصوصی تلگرام، در صورت درخواست قانونی مقامهای دولتی-امنیتی، مسئولان تلگرام میتوانند این اطلاعات را در اختیار آنها قرار دهند.
ادامه مطلب » | |
تیر ۰۳ |
روش جدید اینستاگرام برای احراز سن کاربران کمتر از ۱۸ سال
ارسال شده توسط روشن ۰۳ تیر ۱۴۰۱ ۰۳:۰۸ بعد از ظهر
|
اینستاگرام که متعلق به شرکت مِتا است، اعلام کرد در حال آزمایش گزینههای جدید در آمریکا برای احراز سن کاربرانی است که ۱۸ سال دارند.
به گزارش ایتنا از ایسنا، این شبکه اجتماعی اشتراک گذاری عکس برای پاسخگویی به نگرانیهای قانونگذاران و والدین، کاربرانی که سعی میکنند سن خود را از کمتر از ۱۸ سال به ۱۸ سال و بالاتر از آن ویرایش کنند را ملزم میکند تصویری از کارت شناسایی خود را بارگذاری کنند، سلفی ویدیویی ضبط کنند یا از دوستانشان میخواهد سن آنها را تایید کنند.
اقدام اینستاگرام برای بررسی دقیقتر سن کاربران پس از مطالعاتی صورت میگیرد که نشان دادند استفاده از اینستاگرام روی سلامت روانی کاربران خردسال تاثیر منفی می گذارد. اینستاگرام پس از مواجهه با انتقادهای شدید، ابزارهای بیشتری مانند مرکز خانواده (Familly Center) را برای کنترل والدین عرضه کرده است.
این پلتفرم شبکه اجتماعی اعلام کرد بکارگیری چنین ابزارهایی بر اساس این اصل است که نوجوانان و بزرگسالان تجربه مناسب سن خود در این پلتفرم داشته باشند.
اینستاگرام اعلام کرد سلفیهای ویدیویی را به شرکت انگلیسی "یوتی" ارسال خواهد کرد که از هوش مصنوعی برای ارزیابی سن بر اساس مشخصات چهره استفاده می کند. شرکت مِتا اعلام کرد این فناوری بجز سن، مشخصات دیگر را نمی تواند شناسایی کند.
بر اساس گزارش شبکه سی ان بی سی، اینستاگرام از سال ۲۰۱۹ از کاربران خواست هنگام ثبت نام در این پلتفرم، سن خود را اعلام کنند و حداقل سن برای ثبت نام در اینستاگرام، ۱۳ سال است.
اینستاگرام سال میلادی گذشته عرضه نسخه ویژه کودکان "اینستاگرام کیدز" را در پی انتقادها و مخالفتهای شدید با این پروژه، متوقف کرد. قرار بود "اینستاگرام کیدز" اجازه والدین را برای پیوستن به این پلتفرم طلب کرده و محتوای بدون تبلیغات و مناسب سن را برای کاربران خردسال فراهم کند.
ادامه مطلب » | |
تیر ۰۲ |
افزوده شدن قابلیت Notes برای متنهای طولانی در توییتر
ارسال شده توسط روشن ۰۲ تیر ۱۴۰۱ ۰۹:۱۳ قبل از ظهر
|
توییتر همچنین اعلام کرد شرکت خبرنامه Revue که سال گذشته توسط این شرکت شبکه اجتماعی خریداری شده بود، اکنون بخشی از "توییتر رایت" (Twitter Write) در کنار قابلیت "نوتس" خواهد بود.
به گزارش ایتنا از ایسنا، قابلیت متن طولانی توسط گروه کوچکی از نویسندگان امتحان شده است و توییتر فعلا درباره عرضه آن برای شمار گسترده کاربران توضیحی نداد. این شبکه اجتماعی در حال حاضر محدودیت ۲۸۰ کاراکتری برای هر توییت دارد که از حدود پنج سال پیش اجرا شده است.
توییتر در آوریل با اعلام این که در ماههای آینده قابلیت جدید ویرایش را تست خواهد کرد، کاربران را غافلگیر کرد. قابلیت ویرایش پرتقاضاترین قابلیت از سوی کاربران در سالهای اخیر، عنوان شده است.
بر اساس گزارش رویترز، این شرکت در میانه معامله ۴۴ میلیارد دلاری خرید از سوی ایلان ماسک، مدیرعامل شرکت خودروسازی برقی تسلا و ثروتمندترین مرد جهان قرار دارد.
ادامه مطلب » | |
تیر ۰۱ |
لزوم وجود مشترکان غیررایگان برای پوشش هزینههای تلگرام
ارسال شده توسط روشن ۰۱ تیر ۱۴۰۱ ۱۰:۵۴ قبل از ظهر
|
دورف دهم ژوئن گفته بود کاربرانی که مشترک "تلگرام پریمیوم" شوند، از ظرفیت بالاتری برای چت و بارگذاری رسانه و فایل برخوردار خواهند بود و خاطرنشان کرده بود: سرویس پولی تضمین می کند که این اپلیکیشن توسط کاربران تامین مالی خواهد شد نه تبلیغات.
به گزارش ایتنا از ایسنا، پاول دورف روز سه شنبه در کانال تلگرام خود گفت: زیبایی "تلگرام پریمیوم" این است که اگر تنها ۲.۵ تا سه درصد از کاربران ما مشترک این سرویس شوند، تلگرام هزینههای خود را پوشش خواهد داد و صرفا توسط کاربرانش حمایت خواهد شد. این امر به منزله دوران جدید کاربر محور در تاریخ سرویسهای شبکه اجتماعی است.
سرویس جدید "تلگرام پریمیوم" به کاربران این سرویس پولی، شماری قابلیتهای جدید فراهم میکند و در عین حال، دسترسی آنها به اپلیکیشن اصلی و رایگان تلگرام حفظ میشود. هزینه "تلگرام پریمیوم" با توجه به منطقه سکونت کاربر، متغیر است اما برای کاربران آمریکا، ۴.۹۹ دلار است. در بعضی از کشورها، پیامهای اسپانسری نمایش داده میشوند اما این تبلیغات دیگر برای مشترکان سرویس پولی ظاهر نخواهند شد.
بر اساس گزارش رویترز، تلگرام و سیگنال به دلیل نگرانیهای فزاینده نسبت به حریم خصوصی در واتساپ، کاربران بیشتری را جذب کرده اند. طبق اعلام وب سایت تلگرام، این سرویس پیام رسان ۵۰۰ میلیون کاربر ماهانه فعال دارد و در میان ۱۰ اپلیکیشن رکوددار بیشترین میزان دانلود در جهان قرار دارد.
ادامه مطلب » | |