Live Chat Software by Ariaphone |
اخبار
اسفند ۱۰ |
تفاوت عقیده بیل گیتس و ایلان ماسک درباره بیتکوین
ارسال شده توسط روشن ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ ۰۱:۵۶ بعد از ظهر
|
اگرچه ایلان ماسک، مالک شرکت خودروسازی تسلا موجب بالا گرفتن تب خرید رمزارز و رونق بازار بیتکوین شده است، بیل گیتس، میلیاردر آمریکایی و بنیانگذار شرکت مایکروسافت می گوید باید از سرمایه گذاری در بیتکوین اجتناب کرد.
به گزارش ایتنا از تسنیم، در حالی که ایلان ماسک، مالک شرکت خودروسازی تسلا موجب بالا گرفتن تب خرید رمزارز و رونق بازار بیتکوین شده است، بیل گیتس، میلیاردر آمریکایی و بنیانگذار شرکت مایکروسافت میگوید هر کسی که پول کمتری نسبت به ثروتمندترین فرد کره زمین دارد، باید از سرمایه گذاری در بیتکوین اجتناب کند.
گیتس که برای داشتن عنوان سومین فرد ثروتمند جهان به خود میبالد و خود را "شکاک بیتکوین " مینامد، این هفته برای چندین بار محبوبترین ارز رمزنگاری شده یعنی بیتکوین را زیر سوال برد.
وی در یکی از گپهای اخیر خود در برنامه محبوب Clubhouse به این نکته اشاره کرد که تولید بیتکوین برای محیط زیست مضر است.
گیتس گفت: بیتکوین در هر معامله بیش از هر روش دیگری که بشر شناخته شده از برق استفاده میکند.
این اظهارات حدوداً دو هفته پس از آن صورت گرفت که محققان دانشگاه کمبریج دریافتند که استخراج بیتکوین بیشتر از مصرف کل برخی کشورها مثل آرژانتین برق مصرف می کند.
در حالی که این ارز دیجیتال اخیراً شروع به سقوط کرده است، گیتس در مصاحبهای با بلومبرگ گفت اگرچه ممکن است نوسانات قیمت افراد ثروتمند مانند مدیرعامل تسلا را نگران نکند اما خطرات آن برای دیگران نگران کننده است.
وی گفت: من فکر می کنم افرادی به این دیوانگیها (سرمایه گذاری در بیتکوین) می پردازند که ممکن است پول زیادی برای پس انداز نداشته باشند. نظر کلی من این است که اگر پول کمتری نسبت به ایلان دارید، باید مراقب آن باشید.
طبق اطلاعات منتشر شده در پایگاه اینترنتی کوین دسک، روند افزایشی بیتکوین اخیراً متوقف شد و از رکورد خود یعنی 58000 دلار به 47300 دلار رسید.
ادامه مطلب » | |
اسفند ۱۰ |
هواوی تصمیم به مذاکره مستقل با آمریکا دارد
ارسال شده توسط روشن ۱۰ اسفند ۱۳۹۹ ۰۸:۴۶ قبل از ظهر
|
شرکت هواوی تصمیم دارد جدا از دولت چین با مقامات آمریکایی درباره تحریم تجاری خود مذاکره کند.
به گزارش ایتنا از مهر، شرکت هواوی امیدوار است با دولت آمریکا مذاکره کند و مشکلات موجود از جمله ممنوعیت صادرات کالاهای آمریکایی به این شرکت و بازداشت منگ وانژو (رئیس امور مالی بین المللی) خود را برطرف کند.
تیم دانکز معاون مدیریت ریسک و روابط شرکا شرکت هواوی در آمریکا در این باره میگوید: ما میخواهیم به طور جداگانه از دولت چین، با دولت آمریکا مذاکره کنیم. نمیخواهیم در یک مذاکرات جمعی شرکت کنیم.
البته از ماه ژانویه، یعنی زمانیکه بایدن به عنوان رئیس جمهور جدید آمریکا فعالیت خود را آغاز کرده، هواوی با دولت جدید هیچ مذاکراتی انجام نداده است. اما امیدوار است فرایند آن به زودی آغاز شود.
دانکز در ادامه افزود: معتقدیم که مشکل هواوی باید به طور جداگانه از چالشهای جئو پلتیکی بررسی شود. اگر بتوانیم چنین گفتگویی انجام دهیم، راه حلهایی عملگرایانه برای برطرف کردن نگرانیهای دولت آمریکا و همکاری خواهیم یافت.
طی ریاست جمهوری دونالد ترامپ، هواوی با چالشهای زیادی روبرو و در سال ۲۰۱۹ تحریم شد. نام این شرکت به اتهام تهدید علیه امنیت ملی آمریکا به فهرست سیاه وزارت بازرگانی کشور افزوده شد. البته حذف این شرکت از فهرست سیاه تجاری آمریکا در کوتاه مدت بعید است، اما هواوی امیدوار است اصلاحاتی انجام و مجوزهای عمومی موقتی صادر شود تا تهیه کنندگان آمریکایی بتوانند کالا به این شرکت بفروشند.
معاون مدیریت ریسک و روابط شرکا هواوی در این باره میگوید: در کوتاه مدت فراهم شدن امکان فروش محصول به شرکت برای ما الویت ندارد. اولویت اصلی هواوی زنجیره تأمین ذخایر است.
جینا رایموندو نامزد بایدن برای پست وزرات بازرگانی اعلام کرد سیاست تحریم هواوی در دولت ترامپ را بررسی خواهد کرد.
ادامه مطلب » | |
اسفند ۰۹ |
فیلترینگ تلگرام رشد پیامرسانهای داخلی را دچار وقفه کرد
ارسال شده توسط روشن ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ ۰۱:۳۳ بعد از ظهر
|
پیامرسانهای بومی زمانی که فعالیت خود را آغاز کردند توانستند ۱.۵ میلیون کاربر جذب کنند. پس از گذشت یک سال تعداد کاربران آنها به ۱۵ میلیون نصب رسید. درست در همان سال و زمانی که پیامرسانها در حال رشد بودند، پیامرسان تلگرام به دستور قضایی فیلتر شد.
به گزارش ایتنا از ایرنا، فیلترینگی که با رشد پیامرسانها همزمان شد و اینطور به نظر رسید که حاکمیت از فیلتر تلگرام برای رشد پیامرسانها استفاده کرده است. این همزمانی مردم را از پیوستن به پیامرسانهای بومی که رشد ارگانیک و خوبی داشتند، دچار تردید کرد. تردیدی که باعث شد با گذشت تقریبا سه سال از فیلتر تلگرام، تعداد نصب آنها به ۲۰ میلیون کاربر برسد و حتما تعداد کاربر فعال کمتر از این عدد است.
«محمدجواد آذری جهرمی» درباره تاثیر فیلتر تلگرام بر رشد پیامرسانهای بومی به ایرنا گفت: مدیران پیامرسانهای داخلی به این اعتقاد دارند که فیلتر شدن تلگرام روند رشدشان را با وقفه مواجه کرده؛ نظر من نیز همین است که فرآیند فیلترینگ به رشد پیامرسانها ضربه زده است.
وزیر ارتباطات تاکید کرد: البته اکنون وضعیت پیامرسانهای بومی خوب است و اگر شبکه دانشآموزی «شاد» را نیز جزو پیامرسانها حساب کنیم ترافیک آن از برخی از پیامرسانهای خارجی در ایران بیشتر شده است. جدا از شبکه دانشآموزی «شاد» پیامرسانهای دیگر نیز وضعیت خوبی دارند.
وی افزود: اگر شاد را پیامرسان محسوب کنیم میزان نصبها از۲۰ میلیون بیشتر میشود و شاید بتوان تعداد کاربر فعال پیامرسانهای داخلی را عددی معادل همین ببینیم.
اینترکانکشن یا اتصال متقابل، یکی از تسهیلاتی است که باید توسط وزارت ارتباطات در دسترس پیامرسانها قرار بگیرد. آذری جهرمی درباره این امکان گفت: یکی از مصوبات برای مرحله دوم حمایت از پیامرسانهایی که مرکز ملی فضای مجازی نام آنها را اعلام کرد، اینترکانکشن بود.
سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور، مصوبه را به کمیسیون تنظیم مقررات آورد و تصویب شد. بخشی از این مصوبه به تایید دولت نیاز داشت که آن نیز تصویب و به اپراتورها و پیامرسانها ابلاغ شده است. اکنون گزارشی مبنی بر اینکه اپراتورها مانع اتصال متقابل باشند به دست ما نرسیده است. باید بگویم عدم همکاری اپراتورها در مصوبه اینترکانکشن، جرایم سنگینی را شامل حال آنها میکند.
ادامه مطلب » | |
اسفند ۰۹ |
نامیدی چینیها از دولت بایدن!
ارسال شده توسط روشن ۰۹ اسفند ۱۳۹۹ ۱۱:۰۲ قبل از ظهر
|
دولت رئیس جمهور جدید آمریکا تصمیم دارد قانونی که در دوره دونالد ترامپ ارائه و شرکتهای فناوری چینی را هدف گرفته بود، اجرا کند. اما گروههای مختلف نسبت به اجرای آن اعتراض دارند.
به گزارش ایتنا از مهر، دولت بایدن تصمیم دارد تا برخی از قوانینی که در دوره دونالد ترامپ ارائه شده بود را اجرا کند. هدف این قوانین شرکتهای فناوری چینی بودند که تهدیدی برای آمریکا به حساب می آیند. از سوی دیگر بایدن در حالی تصمیم دارد این قوانین را اجرا کند که بسیاری از کسب و کارهای این کشور نسبت به آن معترض هستند.
وزارت بازرگانی آمریکا در روزهای آخر فعالیت دولت ترامپ و با هدف رسیدگی به نگرانیهای مربوط به زنجیره تأمین فناوری اطلاعات و ارتباطات، رأی نهایی درباره قانونی موقتی را صادر کرد که پس از پایان ۶۰ روز مهلت اظهار نظر عمومی، لازم الاجرا خواهد بود.
در همین راستا روز گذشته سخنگوی این وزارتخانه در بیانیهای اعلام کرد تا ۲۲ مارس نظرات عموم مردم درباره قانون را دریافت میکند. پس از این تاریخ قانون مذکور اجرایی میشود.
اتاق بازرگانی آمریکا و گروههایی که نماینده صنایع بزرگ این کشور هستند در نامهای به وزارت بازرگانی به نگرانیهای خود در این باره اشاره و اعلام کردند قانون مذکور قدرت نامحدودی در اختیار این وزارتخانه قرار میدهد تا بدون انجام مراحل قانونی، پاسخگویی، شفافیت یا هماهنگی با سایر برنامههای دولت، در هرگونه معامله تجاری بین شرکتهای آمریکایی و همتایان خارجی آنها دخالت کند که شامل فناوری هستند.
ادامه مطلب » | |
اسفند ۰۸ |
فشار مایکروسافت به گوگل و فیسبوک برای پرداخت پول
ارسال شده توسط روشن ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ ۱۰:۱۲ قبل از ظهر
|
مایکروسافت در تلاش است تا در همکاری با ناشران اروپایی، رقبای خود نظیر فیس بوک و گوگل را به پرداخت پول برای اخبار نمایش داده شده در خبرخوانها و نتایج جستجو مجبور کند.
به گزارش ایتنا و به نقل از engadget، مایکروسافت به تازگی فشارهای خود را روی کمپانیهای فیس بوک و گوگل بسشتر کرده و از آنها میخواهد که یا برای محتوای خبری پول پرداخت کنند یا به صورت کامل آن را مسدود کنند.
این کمپانی فناوری در تلاش است تا در همکاری با شورای ناشران اروپا روشی پیدا کند تا از طریق آن بتواند سایر رقبا را مجبور به پرداخت پول برای محتوای خبری به اشتراک گذاشته بکند. آنها از اتحادیه اروپا و دولتهای ملی میخواهند که مقررات داوری به سبک استرالیا را اجرا کنند. در این روش قیمتها را بر اساس منافع هر یک از طرفها، هزینههای تولید و هرگونه بار غیرقابل پرداختی که ممکن است به دوش صاحبان پلتفرمها بیفتد، تعیین میشود.
کسپر کلینج به عنوان مدیر مایکروسافت اظهار داشت كه بازار خبر سالم برای موفقیت دموكراسی حیاتی است و پرداخت پول برای اخبار نیز از این امر پشتیبانی میكند. او خاطرنشان کرد که مایکروسافت ابتکار سرمایه گذاری اخبار محلی ویژهای را در ماه اکتبر راهاندازی کرده است و مایکروسافت نیوز بخش زیادی از درآمد خود را با ناشران تقسیم کرده است.
البته هنوز هیچ تضمینی برای اقدام اتحادیه اروپا یا کشورهای عضو آن در این رابطه وجود ندارد. با این حال اسپانیا به تازگی مالیات بر اخبار منتشر شده در نتایج جستجو را تغییر داده است و این گام امیدها را برای موفقیت طرح مایکروسافت زنده کرده است. البته در هر صورت انتظار هر گونه مقاومت در اجرای این طرح وجود دارد.
در همین راستا فیس بوک و گوگل به شدت با تلاشهای استرالیا درباره پرداخت پول به ناشران مخالفت کردهاند و معامله News Corp گوگل برای جلوگیری از هرگونه قانون بالقوه در این زمینه تنظیم شد. البته در هر صورت مجبور کردن رقبای مایکروسافت به پرداخت هزینه برای اخباری که در خبرخوان یا نتایج جستجوی گوگل منتشر میشوند میتواند در جهت منافع مایکروسافت نیز باشد.
ادامه مطلب » | |