Live Chat Software by Ariaphone |
اخبار
دی ۱۲ |
پخش تازهترین محصول ویستامدیا با اجرای مهران مدیری
ارسال شده توسط روشن ۱۲ دی ۱۴۰۲ ۰۵:۲۸ بعد از ظهر
|
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، ویستامدیا با رویکرد جدید تولید محتوا و ایجاد حلقه واسط بین توزیعکننده محتوا و مجموعههای تولید محتوا، بازوی ایرانسل در تولید محصولات ویدیویی است که به تازگی رئالیتیشو «اسکار» با اجرای مهران مدیری را برای ورود به شبکه نمایش خانگی آماده کرده است.
«اسکار» یک رئالیتیشوی چالش محور است که مهمانهای آن از بازیگران و افراد مشهور انتخاب شدهاند. در این برنامه، هر فرد تلاش میکند چالش خود را به خلاقانهترین روش ممکن انجام دهد و رقابت بر سر تندیس اسکار خواهد بود. هر مهمان بر اساس نحوه انجام چالش، از مجری اصلی برنامه امتیاز دریافت میکند و براساس امتیازهای دریافتی، برنده تندیس اسکار مشخص میشود. همچنین مهمانی که کمترین امتیاز را دریافت کند، یک مسئولیت اجتماعی برعهده خواهد گرفت. در این رئالیتیشو، مهران مدیری، بهعنوان کارگردان هنری و مجری اصلی برنامه و نیما شعباننژاد بهعنوان مجری دوم حضور دارد.
اسکار دومین رئالیتیشو پس از ارتش سری از محصولات ویستامدیا است که از دوشنبه ۱۸ دی ۱۴۰۲، به صورت اختصاصی در پلتفرم فیلیمو پخش میشود.
«ویستامدیا» در راستای تولید محتوای داخلی و مشارکت با برخی پلتفرمهای داخلی به عنوان زیرمجموعه ایرانسل تعریف شده و از پروژههای موفق مورد حمایت ایرانسل محسوب میشود. این پروژه تاکنون با ۳۰ پلتفرم داخلی قرارداد بسته و به ترافیک ماهانه داخلی کمک کرده است. ساخت چند رئالیتیشو و داشتن استودیوی اختصاصی تولید محتوا و دوبله از دیگر فعالیتهای ویستامدیا است که در راستای سند توسعه ایرانسل در حوزه تولید محتوا تعریف شده است.
ادامه مطلب » | |
دی ۱۲ |
ارائه بستههای ویژه ترکیبی همراه اول بهمناسبت روز مادر
ارسال شده توسط روشن ۱۲ دی ۱۴۰۲ ۰۴:۴۱ بعد از ظهر
|
به گزارش اداره کل ارتباطات شرکت ارتباطات سیار ایران، همراه اول به مناسبت ولادت باسعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و بزرگداشت مقام زن و «روز مادر»، بسته های ویژه ای را تدارک دیده است که تمامی مشترکان دائمی و اعتباری همراه اولی قادر به سفارش و استفاده از آنها هستند.
براساس تقویم رسمی کشور 13 دی 1402 مصادف است با بیستم جمادی الثانی و سالروز ولادت حضرت زهرا(س) که همراه اول به همین مناسبت با طراحی 2 بسته ترکیبی ویژه 3 روزه شامل «مکالمه» و «اینترنت» این روز را به تمامی مشترکانش تبریک گفته است.
بسته «2 گیگابایت اینترنت و 200 دقیقه مکالمه» با قیمت 10 هزار تومان و بسته «6 گیگابایت اینترنت و 600 دقیقه مکالمه» با قیمت 25 هزار تومان عرضه می شود.
تمامی مشترکان همراه اولی دارنده یوسیم و علاقه مند به فعالسازی یکی از این بسته های ویژه که از امروز سه شنبه 12 دی تا پایان روز پنجشنبه 14 دی 1402 قابل خرید و استفاده است، می توانند کد «ستاره 100 ستاره 671 مربع» را شماره گیری و یکی از بسته ها را انتخاب کنند.
قابلیت خرید چند باره این بسته ها در طول بازه زمانی اجرای طرح به شرط اتمام حجم به شکل نقدی و غیرنقدی وجود دارد.
ادامه مطلب » | |
دی ۱۲ |
درآمد تعرفه اپراتورها در توسعه زیرساخت ها هزینه نمیشود
ارسال شده توسط روشن ۱۲ دی ۱۴۰۲ ۰۹:۲۱ قبل از ظهر
|
سیاهکلی عضو شورای عالی فضای مجازی و نماینده مجلس در گفتگو با رادیو اقتصاد گفت: دلیل گرانی تعرفه اینترنت و درآمد حاصل از استفاده اینترنت و اپراتورها بطور شفاف باید توضیح داده شود.
به گزارش ایتنا از تسنیم، سیاهکلی با اشاره به اینکه هنوز مردم از میزان استفاده خود از اینترنت داخلی و بین المللی بطور شفاف بی اطلاع هستند افزود: سیستمی که بتواند مصرف داخلی و خارجی را جداگانه بسنجد و به مردم اعلام کند وجود ندارد، ضمن اینکه آیا میزان استفاده از اینترنت بطور دقیق سنجیده می شود یا خیر؟
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه عمر چندانی از تاسیس اپراتورها نمی گذرد ولی سودآوری خوبی داشته، اما اینکه چرا صرف توسعه زیرساخت ها نشده جای سوال دارد.
عضو شورای عالی فضای مجازی با تاکید بر غیر منطقی بودن افزایش یکباره تعرفه اینترنت تصریح کرد: مردم برای اینترنت و vpn هزینه های بسیاری می دهند، در حالیکه باید بستر لازم برای ایجاد اشتغال و فضای کسب و کار مردم به خوبی فراهم شود.
وی راه حل اساسی را حسابرسی کاملاً شفاف از اپراتورها خواند و خاطر نشان کرد: مجلس پیگیر حقوق مردم بوده و اگر نتواند موضوع را پیش ببرد از دیوان محاسبات و قوه قضائیه و نهادهای بازرسی می خواهد تا در این حوزه ورود کنند.
ادامه مطلب » | |
دی ۱۱ |
برگزاری اختتامیه سومین دوره مرکز توسعه شغلی ایرانسل
ارسال شده توسط روشن ۱۱ دی ۱۴۰۲ ۰۲:۴۹ بعد از ظهر
|
به گزارش روابط عمومی ایرانسل، سومین دوره «مرکز توسعه شغلی ایرانسل»، با شعار «در جریان مسیر حرفهای» و با هدف تقویت ارتباط متقابل ایرانسل و جامعه آکادمیک و فارغالتحصیلان دانشگاهی از طریق شناسایی و پرورش نیروهای جوان و با استعداد برای ورود به بازار کسبوکار، مرداد ۱۴۰۲ با حضور دکتر بیژن عباسیآرند مدیرعامل ایرانسل، فعالیت خود را آغاز کرد و چهارشنبه ۶ دی ۱۴۰۲، با معرفی افراد برگزیده، به کار خود پایان داد.
این مرکز، پس از تجربه دو دوره جذب کارآموز در ایرانسل و با توجه به بازخوردهای خوب دریافتی در زمینه جذب و توسعه مسیر شغلی کارآموزان، دور سوم این برنامه را در سال ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲، با همکاری مدرسه اشتغال شریف اجرا کرده است.
در این دوره، بیش از ۲۳۰۰ نفر متقاضی اعلام آمادگی کردند که تعداد ۳۴۴ نفر از آنان، به مرحله دوم ارزیابی راه یافتند و در نهایت ۸۵ نفر از آنها توانستند پس از گذراندن ارزیابی تخصصی و مصاحبه آنلاین و حضوری با تیم شرکای راهبردی ایرانسل، به دوره کارورزی وارد شوند.
پس از گذراندن سه ماه دورههای آموزشی و مهارتهای فنی، رفتاری و کوچینگ فردی و تجربه فعالیت در پروژههای واقعی صنعت فناوریاطلاعات و ارتباطات، ۴۸ نفر از کارآموزان، به عنوان افراد نهایی، برای طی مسیر کارآموزی، توسط ایرانسل انتخاب و در این مراسم اختتامیه، معرفی شدند.
کارآموزان در یک بازه ۶ تا ۹ ماهه در ایرانسل به کارآموزی پرداخته و مشمول پرداخت حقوق و مزایا میشوند. این کارآموزان، در صورت طی موفقیتآمیز دوره، به عنوان نیروی متخصص دراولین و بزرگترین اپراتور دیجیتال ایران استخدام میشوند. همچنین در برگزاری این رویداد، «مدرسه اشتغال دانشگاه صنعتی شریف» و «مدرسه کوچینگ ویز خاورمیانه (coachingways)»، به عنوان دو همکار اصلی، ایرانسل را همراهی کردند.
ادامه مطلب » | |
دی ۱۰ |
قربانی جنجال تعرفه اپراتورها
ارسال شده توسط روشن ۱۰ دی ۱۴۰۲ ۱۰:۲۱ قبل از ظهر
|
درست یک هفته از انتشار نامه درخواست اپراتورها برای افزایش تعرفه بستههای اینترنت به رئیسجمهور میگذرد و با وجود نارضایتی مردم و انتقادات متعدد کارشناسان، سرانجام پیگیری اپراتورها به نتیجه رسید و آخر هفته سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از موافقت با افزایش ۳۰ درصدی تعرفه اینترنت اپراتورها خبر داد.
هر چند این سازمان در اطلاعیه خود تاکید کرده بود که به دنبال جلسه با اپراتورها و پذیرش تعهدات مرتبط با افزایش کیفیت شبکه توسط آنها، این توافق به نتیجه رسیده است، اما یک روز قبل وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه هیات دولت تاکید کرده بود: «به دنبال سود اپراتور نیستیم. به دنبال افزایش کیفیت هستیم.» این اتفاق اعتراض جدی کاربران را به دنبال داشته است؛ به خصوص در روزهای اخیر بسیاری از آنها نسبت به حذف بعضی بستههای بلندمدت و بهصرفه اشاره کرده و با مقایسه قیمت جدید بستههای اینترنت با قیمت قبلی آنها، استدلال کردهاند که این قیمتها حتی گاهی تا سه برابر هم افزایش یافتهاند.
با این همه رئیس رگولاتوری اعلام کرده است با اپراتورهایی که اقدام به حذف بستههای قبلی و افزایش قیمت بیش از تعرفه قانونی کنند، برخورد خواهد شد. تبعات افزایش تعرفه قیمت اینترنت اپراتورها و انتقادات گسترده به این اقدام حالا به جایی رسیده است که روز گذشته شورای رقابت از ورود به این موضوع خبر داد. برای کاربرانی که دسترسی به اینترنت باکیفیت و بدون اختلال بیشتر شبیه به رویاست، پرداخت هزینه بیشتر به منزله تحمیل یک بار اضافه است و طبیعتا آزاردهنده.
در حقیقت به دنبال اعمال فیلترینگ گسترده و محدودتر شدن دسترسی به سرویسها و پلتفرمهای بینالمللی، کاربران ناچار به استفاده از ابزارهای فیلترشکن و انواع ویپیان شدهاند؛ اتفاقی که همین کیفیت ناچیز اینترنت را هم کاهش میدهد و همزمان میزان مصرف را بالا میبرد.
درست یک هفته از انتشار نامه درخواست اپراتورها برای افزایش تعرفه بستههای اینترنت به رئیسجمهور میگذرد و با وجود نارضایتی مردم و انتقادات متعدد کارشناسان، سرانجام پیگیری اپراتورها به نتیجه رسید و آخر هفته سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی از موافقت با افزایش ۳۰ درصدی تعرفه اینترنت اپراتورها خبر داد. هر چند این سازمان در اطلاعیه خود تاکید کرده بود که به دنبال جلسه با اپراتورها و پذیرش تعهدات مرتبط با افزایش کیفیت شبکه توسط آنها، این توافق به نتیجه رسیده است، اما یک روز قبل وزیر ارتباطات در حاشیه جلسه هیات دولت تاکید کرده بود: «به دنبال سود اپراتور نیستیم. به دنبال افزایش کیفیت هستیم.»
این اتفاق اعتراض جدی کاربران را به دنبال داشته است؛ به خصوص در روزهای اخیر بسیاری از آنها نسبت به حذف بعضی بستههای بلندمدت و بهصرفه اشاره کرده و با مقایسه قیمت جدید بستههای اینترنت با قیمت قبلی آنها، استدلال کردهاند که این قیمتها حتی گاهی تا سه برابر هم افزایش یافتهاند. با این همه رئیس رگولاتوری اعلام کرده است با اپراتورهایی که اقدام به حذف بستههای قبلی و افزایش قیمت بیش از تعرفه قانونی کنند، برخورد خواهد شد. تبعات افزایش تعرفه قیمت اینترنت اپراتورها و انتقادات گسترده به این اقدام حالا به جایی رسیده است که روز گذشته شورای رقابت از ورود به این موضوع خبر داد.
مُسکنی به شکل بسته رایگان
وقتی عیسی زارعپور، وزیر ارتباطات، در جلسه چهارشنبه هیات دولت اعلام کرد که رگولاتوری شروطی را برای افزایش قیمت اینترنت مشخص کرده است و افزایش قیمت تنها در صورت افزایش کیفیت پذیرفته میشود، کورسوی امیدی برای کاربران ایجاد شد. البته وزیر ارتباطات در همان روز در صحبتهایش تاکید کرده بود که درخواست اپراتورها برای افزایش تعرفه بستههای اینترنتی به این دلیل است که آنها معتقدند درآمد فعلیشان برای حفظ وضع موجود هم کافی نیست.
با این حال اما پیامکی که صبح روز بعد (پنجشنبه گذشته) از سوی وزارت ارتباطات مبنی بر فعالسازی بسته اینترنت رایگان برای برخی از مشترکان ارسال شد، ظن افزایش تعرفه بستههای اینترنت اپراتورها را تقویت کرد. در این پیامک از مشترکان خواسته شده بود که برای فعالسازی بسته اینترنت رایگان دولت از دوازدهم دی ماه به پنجره ملی خدمات دولت هوشمند مراجعه و شماره پیشفرض خود را انتخاب کنند.
بسیاری از کاربران در شبکههای اجتماعی با اعتراض به کیفیت اینترنت، این بسته رایگان را مُسکنی برای افزایش ناگهانی قیمت اینترنت دانستند. آنها با تاکید بر کیفیت پایین اینترنت، به حذف بستههای بلندمدت و بهصرفه از سوی اپراتورها اشاره کردند و ضمن مقایسه قیمتها، استدلال کردند که در مواردی قیمتهای جدید حتی از افزایش ۳۰ درصدی اعلام شده هم فراتر رفتهاند.
در واکنش به این اظهارات، رئیس رگولاتوری با انتشار پستی در شبکه اجتماعی ویراستی اعلام کرد که با اپراتورهایی که بیش از قیمت قانونی تعرفه اینترنت را افزایش دادند، برخورد قانونی خواهد شد. امیر لاجوردی در این پست نوشت: «هیچ کدام از بستههایی که تا دیروز در دسترس کاربران بوده نباید حذف شوند و بیش از ۳۴ درصد هم افزایش قیمت نخواهند داشت. با اپراتورهایی که از این دو اصل تخطی کنند، حتما برخورد قانونی خواهد شد. طبق بررسی مجدد همکارانم در سازمان در ساعت ۷:۱۳صبح امروز، هیچ بستهای (اعم از بستههای عادی، شبانه و...) که تا روز پنجشنبه در اختیار مردم بوده، حذف نشده و تنها ۳۴ درصد افزایش یافته است.»
او در ادامه با اشاره به اضافه شدن بستههای جدید نوشت: «همچنین ۷ بسته جدید ۹۰ روزه، ۱۲۰روزه و ۱۸۰ روزه توسط اپراتورها معرفی شده است. برای ثبت شکایات مردمی میتوان با سامانه ۱۹۵ تماس حاصل کرد.» تداوم انتقادات مردمی واکنش وزیر ارتباطات را هم در پی داشت. به این ترتیب روز گذشته عیسی زارعپور در گفتوگو با صداوسیما اعلام کرد که اپراتورها اجازه حذف هیچ بسته اینترنتی از جمله بستههای اینترنت شبانه را ندارند و در صورت حذف، باید بستههای مورد نظر را بازگردانند.
وزیر ارتباطات در ادامه گفت: «هیچ بسته اینترنتی نباید افزایش قیمت بیش از ۳۴ درصد داشته باشد. شائبه افزایش قیمت بیش از ۳۴ درصد به دلیل بستههای جدیدی که اپراتورها ارائه کرده بودند، ایجاد شد. اپراتورها موظف به حذف بستههای مذکور هستند.» در نهایت عیسی زارعپور هم مانند رئیس رگولاتوری نارضایتی مردم را به سامانه ۱۹۵ ارجاع داد و گفت: «هرگونه تخلف و مشاهده افزایش قیمت بیش از ۳۴ درصد از طریق شماره ۱۹۵ به سازمان تنظیم مقررات رادیویی اطلاعرسانی شود.»
بیکیفیتی که گران شد
برای کاربرانی که دسترسی به اینترنت باکیفیت و بدون اختلال بیشتر شبیه به رویاست، پرداخت هزینه بیشتر به منزله تحمیل یک بار اضافه است و طبیعتا آزاردهنده. در حقیقت به دنبال اعمال فیلترینگ گسترده و محدودتر شدن دسترسی به سرویسها و پلتفرمهای بینالمللی، کاربران ناچار به استفاده از ابزارهای فیلترشکن و انواع ویپیان شدهاند؛ اتفاقی که همین کیفیت ناچیز اینترنت را هم کاهش میدهد و همزمان میزان مصرف را بالا میبرد. موضوع افزایش مصرف به خاطر افزایش استفاده از ویپیانها هم در ماههای گذشته به صورت ضمنی از سوی مدیران برخی از اپراتورها تایید شده بود. با این اوصاف صدای اعتراض کاربرانی که در ماههای گذشته برای همین اینترنت بیکیفیت هم مجبور به پرداخت هزینههای بیشتری شده بودند، حالا با افزایش تعرفه بالا رفته است.
این در حالی است که وزیر ارتباطات و سازمان رگولاتوری تاکید کردهاند که موافقت با افزایش تعرفه بستههای اینترنتی مشروط به افزایش کیفیت شبکه است. در اطلاعیهای که درباره موافقت سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با افزایش ۳۰ درصدی تعرفه بستههای اینترنتی منتشر شد، اعلام شده بود که مدیران عامل اپراتورها شروط رگولاتوری برای افزایش تعرفه را پذیرفتهاند.
رگولاتوری در این اطلاعیه به سه شرط مورد تایید و پذیرش مدیران اپراتورها اشاره کرد که عبارتند از: افزایش سایتهای نسل پنجم به ۱۰ درصد تا پایان سال ۱۴۰۳، افزایش پوشش نسل چهارم در کشور به ۹۶ درصد تا پایان سال ۱۴۰۳ و افزایش ۳۰درصدی میانگین سرعت اینترنت در شش ماه آینده. رگولاتوری همچنین اعلام کرد که این تعهدات به صورت الحاقیه به پروانه فعالیت آنها پیوست میشود و در صورت عدم ایفای تعهدات، در موعد مقرر جریمه برای آنها در نظر گرفته خواهد شد.
با این حال دامنه نارضایتی کاربران به قدری گسترده شد که پای شورای رقابت را هم به موضوع باز کرد. به این ترتیب روز گذشته سخنگوی این شورا درباره افزایش تعرفههای اینترنت به خبرگزاری مهر گفت: «درباره افزایش تعرفهها در اولین فرصت در بدنه کارشناسی جلساتی را خواهیم داشت و اگر تخلفی صورت گرفته باشد یا از دستورالعملها عدول شده باشد، رسیدگی لازم انجام میشود.»
سپهر دادجوی توکلی در ادامه گفت: «درباره اینترنت چه ثابت و چه همراه میدانیم که این بازار یک بازار انحصاری تشخیص داده شده است. یک بار در مصوبه ۶۲۳ شورای رقابت ورود کرد. آن موقع جنس این رویه ضدرقابتی از جنس قیمت نبود، از جنس مقدار و شرایط دسترسی بود. اگر تنظیمگر بخشی نتواند تکالیف خود را درست انجام دهد، شورای رقابت اینجا بر اساس شکایت یا تشخیص خودش یا شکایت مردمی به این موضوع ورود پیدا میکند.»
در همین راستا روز گذشته معاون راهبردی و توسعه بازار سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی در مصاحبه با صداوسیما اعلام کرد که ظرف شش ماه آینده گزارش تغییر سرعت و کیفیت اینترنت از سوی این سازمان اعلام خواهد شد. بعد از آن بود که یک عضو شورای عالی فضای مجازی در گفتوگو با شبکه خبر تاکید کرد: «اپراتورهایی که اعلام کردهاند برای سرمایهگذاری در زیرساختهای خود نیازمند افزایش تعرفه هستند، این افزایش در صورتی که صرف بهبود شود، ایرادی نخواهد داشت.»
لطفالله سیاهکلی در ادامه به مقایسه قیمت اینترنت در ایران و کشورهای دیگر پرداخت و گفت: «در ایران مردم ۱۰ درصد حقوقشان را صرف اینترنت میکنند. این رقم در آلمان ۱.۲ درصد است. در ایران خانوادهها ۱۰ درصد دیگر از درآمد خود را صرف تهیه فیلترشکنها میکنند که این موضوع چالشی برای مردم شده است و باید آن را حل کرد؛ چراکه دیگر مبلغی از حقوق آنها باقی نخواهد ماند.» بررسی سوابق وعدههای محقق نشده درباره کیفیت اینترنت در سالهای اخیر هم نشان میدهد که احتمال تداوم نارضایتی کاربران از این شرایط کم نیست!
منبع: دنیای اقتصاد
ادامه مطلب » | |